Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire valósulhat ez meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valósulhat ez meg?

Figyelt kérdés
Érdemes várni a nagy "Ő"-re ahogyan mondják hogy majd egyszer csak valahol beleütközöm aztán úgy alakúl ki a kapcsolat(lány vagyok) vagy keresni? De csak én érzem úgy hogy hiába kerestem nem találtam? Meg én véleményeim szerint ismerkedési lehetőségek sincsenek. Nem a 80 évek elején vagyunk mikor egy buliban meghívtak egy italra aztán elkeztél beszélgetni és kialakúlt. Most meg mivan tele dülöngélő suhancokkal meg drílerekkel. Nyilván ez a dolog kilőve. Illetve az Egyetem ok. De aki nem tanul Egyetemen, valamint nem is szeretne akkor az hogyan? Na meg persze munka ja, és aki egyéni munkát végez? Meg a szakkörök ott meg már szinte mindenki ismer így számomra esélytelen az ismerkedés csak úgy valósulna meg ha várnék, Én ezt értem de meddig?
2021. okt. 4. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Én 35 évesen ismertem meg az igazit. Erre nincs módszer vagy recept azon kívül, hogy nem maradsz döglődő kapcsolatban. Sokat voltam egyedül de megérte várni.
2021. okt. 4. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Ne várd a nagy Ő-t!

Az egész élet egy kompromisszum. Sosem lesz Ferrari-d, sosem laksz majd Tahitin, és sosem jön a Rájengoszling a moziból.

BKV - Tahitótfalu - Rezső, a logiszikáról. Erre menj!

2021. okt. 4. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Elég butusnak kell lenni ahhoz, hogy ne akarj egyetemen tanulni.
2021. okt. 4. 16:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3 szerintem inkább azok 'butusok', akik csak amiatt mennek egyetemre, mert jó buli és mert elvárás valamilyen irányból (barhonnan, csak nem belülről). Aki viszont tudja mit akar, és célirányosan tesz is érte, az sokkal érettebb személyiség - akár kell diploma a céljához, akár nem.

Kérdező: ha valaha is lettél volna szerelmes, nem kérdeznél ilyeneket.

Az nem úgy megy, ahogy a macska vadászik a Tom és Jerry-ben: leül az egérlyuk elé, majd a megfelelő pillanatban lecsap. Ez épp fordítva szokott lenni: a szerelem csap le rád, akár várod, akár nem.

A Nagy Ő, mint olyan Popper szerint nem létezik, és szerintem igaza van. Több olyan emberrel találkozunk életünk során, akikből lehetne(!) nagy ő.

"Az „Igazi” nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. Vagyis nem készen kapjuk meg a párunkat, hanem egy nehéz és hosszú folyamatban mellettünk válhat azzá."

2021. okt. 4. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es, ez mind szép, jó és teljesen igaz, de a Kérdező problémája pont az, hogy nem csap le rá. Nem jön. Nincs olyan szerencséje, hogy találkozzon azzal a két-három emberrel. Az idő csak telik, és semmi, pedig természetes, hogy ő is szeretné, ha egymásra találnának vele, kevés kivétellel minden ember ezt szeretné. Erre a helyzetre keresné a "megoldást". Szerintem sokunkkal együtt. De én attól tartok, hogy erre nincs. :(
2021. okt. 4. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Aki tudja mit akar és célirányosan tesz érte, az is letud tenni egy diplomát előtte, egyedül akkor nem, ha valami olyan évszázados csoda akar lenni, amire egy 3 év eldobása is mérhetetlen pazarlás lenne. Ki kell ábrándítsalak, az emberek 99,9% nem ilyen. Ha az általános minimum, akkor a egyetem is.

2021. okt. 4. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es, pont ezt az idézetet kerestem 🙂. Amúgy teljesen igaz. Szerintem nincs olyan, hogy valaki alapból "az igazi" (néhány szerencsés esetet leszámítva), hanem azzá válik.
2021. okt. 5. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!