Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valósulhat ez meg?
Ne várd a nagy Ő-t!
Az egész élet egy kompromisszum. Sosem lesz Ferrari-d, sosem laksz majd Tahitin, és sosem jön a Rájengoszling a moziból.
BKV - Tahitótfalu - Rezső, a logiszikáról. Erre menj!
#3 szerintem inkább azok 'butusok', akik csak amiatt mennek egyetemre, mert jó buli és mert elvárás valamilyen irányból (barhonnan, csak nem belülről). Aki viszont tudja mit akar, és célirányosan tesz is érte, az sokkal érettebb személyiség - akár kell diploma a céljához, akár nem.
Kérdező: ha valaha is lettél volna szerelmes, nem kérdeznél ilyeneket.
Az nem úgy megy, ahogy a macska vadászik a Tom és Jerry-ben: leül az egérlyuk elé, majd a megfelelő pillanatban lecsap. Ez épp fordítva szokott lenni: a szerelem csap le rád, akár várod, akár nem.
A Nagy Ő, mint olyan Popper szerint nem létezik, és szerintem igaza van. Több olyan emberrel találkozunk életünk során, akikből lehetne(!) nagy ő.
"Az „Igazi” nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált. Vagyis nem készen kapjuk meg a párunkat, hanem egy nehéz és hosszú folyamatban mellettünk válhat azzá."
Aki tudja mit akar és célirányosan tesz érte, az is letud tenni egy diplomát előtte, egyedül akkor nem, ha valami olyan évszázados csoda akar lenni, amire egy 3 év eldobása is mérhetetlen pazarlás lenne. Ki kell ábrándítsalak, az emberek 99,9% nem ilyen. Ha az általános minimum, akkor a egyetem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!