Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém a barátom, csak vágyik a szeretetre?
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 4 évvel idősebb nálam, jól kijövünk, nem szoktunk veszekedni, nagyon sok a közös pont. Szexuálisan is minden rendben van, érzem, hogy szeret, kimutatja. Kb fél hónapja elhagyta egy olyan mondat a száját, hogy ő szeret, de nem szerelmes, ami magyon szarul esett, rákérdeztem, hogy most mivan, és azt mondta viccelt. Mondom aha...
Elég szar múltja volt, sokat segítettem rajta nagyon, vágyik a szeretetre, és ezt tőlem megkapja, mert fülig belé vagyok zúgva, és bármit megtennék érte, komolyan.
Lehet az hogy ő nem szeret annyira/nem szerelmes belém, csak igényli, hogy szeressék/azért van velem, mert jó érzés neki, hogy ennyi szeretetet kap tőlem, de nem érzi azt a szikrát..?
Nah jó, ez a kérdés egy kamu. Vagy annyira természetes dolog lenne, hogy egy drogfüggő használ arra, hogy ürítsen beléd (szerelem nélkül), ahogy itt írod? Beteg világot élünk 😂😂
(Egyébként mit keres ez felnőtt párkapcsolatok témakörben???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!