Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szerelmes belém a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerelmes belém a barátom, csak vágyik a szeretetre?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 4 évvel idősebb nálam, jól kijövünk, nem szoktunk veszekedni, nagyon sok a közös pont. Szexuálisan is minden rendben van, érzem, hogy szeret, kimutatja. Kb fél hónapja elhagyta egy olyan mondat a száját, hogy ő szeret, de nem szerelmes, ami magyon szarul esett, rákérdeztem, hogy most mivan, és azt mondta viccelt. Mondom aha...

Elég szar múltja volt, sokat segítettem rajta nagyon, vágyik a szeretetre, és ezt tőlem megkapja, mert fülig belé vagyok zúgva, és bármit megtennék érte, komolyan.

Lehet az hogy ő nem szeret annyira/nem szerelmes belém, csak igényli, hogy szeressék/azért van velem, mert jó érzés neki, hogy ennyi szeretetet kap tőlem, de nem érzi azt a szikrát..?

2021. okt. 4. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
a drogokra nem lehet rafogni, hogy nem szerelmes beled. ez nem ‘szar mult’ ez egyszeruen csak az o dontese. gratulalhatsz neki, hogy 16 evesen teged is belevitt ebbe.
2021. okt. 4. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kislany. Van jopar haverom, ismerosom, aki csak marihuanat tolt. Elnek, dolgoznak, meg csaladjuk is van. De az agyuk tokre leepult az evtizedes hasznalat alatt. Remek palyan vagy, hogy egy eletre elcseszd az eleted, pedig en nem az apad vagyok, aki papolni akar neked.
2021. okt. 4. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell a múlt idő, még mindig van elég hülye tolja s te is elkezdted gratula. De ez az ő szar döntése nem pedig valami sötét romantikus balsors maszlag amiért sajnálni kell. Senkit nem kell pátyolgatni mert ahogy pucolnád a sok szart az rádragad.
2021. okt. 4. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen egy 20 éves fiúval nem tudsz mit kezdeni .. szakember kellene neki szerintem .
2021. okt. 4. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Nah jó, ez a kérdés egy kamu. Vagy annyira természetes dolog lenne, hogy egy drogfüggő használ arra, hogy ürítsen beléd (szerelem nélkül), ahogy itt írod? Beteg világot élünk 😂😂

(Egyébként mit keres ez felnőtt párkapcsolatok témakörben???)

2021. okt. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!