Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány még szerelmes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány még szerelmes egy fiúba, de a fiúnak most lesz gyermeke egy másik lánytól akivel már házas, a lány békén hagyja a fiút miután megtudja hogy gyereke lesz egy másik lánytól?

Figyelt kérdés

Csak erre a kérdésre várom a válaszokat. Tapasztalatokat.

Semmi olyan lényegtelen kérdést nem várok hogy " te vagy a fiú " vagy "te vagy a lány "?

2021. okt. 4. 09:21
A kérdező szavazást indított:
Békén hagyja
Nem fogja békén hagyni
Általában ilyen esetben már nem fog érdeklődni a fiú iránt
Még jobban nyomulni fog és nem hagyja békén a családot
23 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Hát ez attól függ...
2021. okt. 4. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Lánynak gyereke lesz a fiútól, a másik lány békén hagyja? Hány évesek vagytok ti???
2021. okt. 4. 09:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet tudni. Ismerni kell hozzá a lányt. Számomra minden vonzerejét elveszti egy férfi, ha apuka lesz, de nem rólam van szó a kérdésben.

(Azért remélem, nőkről és férfiról van szó, nem gyerekek vállalnak gyerekeket.)

2021. okt. 4. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Már ott békén kéne hagynia, amikor kiderül, hogy nem viszonzott a szerelem. Hát még ha mással van...
2021. okt. 4. 09:30
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

mi van?? nincs olyan, hogy EGY lany meg EGY fiu. adott emberek vannak, akik mashogy viselkednek bizonyos helyzetekben. valaki beken hagyja, valaki nem.

egyebkent meg ez az ‘egy fiu’ lehetne annyira tokos, hogy leallitja a keretlen nyomulast ferfi modjara.

2021. okt. 4. 09:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, ahogy korábban is írták. Nekem volt egy nagy szerelmem, akivel egy ideig kavartunk is (mikor mindketten szinglik voltunk). Utána alapvetően békén hagytam, szóval nem zaklattam, vagy voltam a megszállottja, de néha egymásra írtunk. Ő fene tudja minek, én meg nyilván mert egy szerelmes idióta voltam, és örültem, ha hozzám szól (igen, szánalmas, így utólag szerintem is). Mikor kiderült, hogy apuka lesz, valami átkattant nálam. Azonnal és elemi erővel undorodtam meg tőle. Egyrészt a ténytől, hogy képes nekem irogatni, miközben terhes felesége van, másrészt számomra egy apuka nem szexi. Az szexi, ha a párom az én gyermekem apja, és jó apa, de más esetben instant vágy gyilkos számomra. Ezután már nem nagyon írtam vissza neki, keresni pedig egyáltalán nem kerestem. Ennek már pár jópár éve.
2021. okt. 4. 09:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi összefüggés nincs a szerelmesnek levés és a békénhagyás között.

Mért ne hagyná attól békén, ha szerelmes, még ha nincs is gyerek?

Nem értem.

2021. okt. 4. 09:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen egy nő férjes pasiba szerelmes, aki a feleségével várja közös gyereküket.Ha a nő szerelmes tudott lenni egy ilyen helyzetbe a nős pasiba akkor nem fogja békén hagyni akkor sem ha a gyerek megszületik.

A pasinak kell erősen elhatárolódni a nőtől, amit vélhetőleg meg is tesz.

2021. okt. 4. 09:56
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Az #1 és #3, valamint #2 és #4 szavazati opció tökre ugyanaz.
2021. okt. 4. 09:56
 10/16 anonim ***** válasza:
79%

Értelmetlen a kérdés és a kifejtés. Az nem derül ki hogy a lány zaklatja-e vagy csak vannak érzései vagy csak azt hiszi a másik hogy vannak érzései, de egyik esetben sem csinál semmit.

Az meg még értelmetlenebb hogy azért csinalsz gyereket meg azért hazasodsz. Ha zaklat jelentsd fel ha nem zaklat hagyd már békén, mert akkor te vagy inkabb a zaklato.

Nem fejtenem ki példákkal.

A hazassag, gyerekvállalas az nem ez.

Semmi infot nem irsz igy nincs us mire válaszolni.

2021. okt. 4. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!