Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25-50éves férfiak te együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-50éves férfiak te együtt lennétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

mondjuk 18év alatti de nagyon szép lány magabiztos kedves

(ez csak egy kérdés és nem rólam van szó)

2021. okt. 3. 17:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

"Micsoda???? Aki nem, az homár."

Vagy vannak elvei, meg egy korhatár. Ha a lányod lehetne és ez téged nem zavar, akkor komoly gondjaid vannak.

2021. okt. 3. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
Simán. 48F
2021. okt. 3. 18:14
 13/18 peca1000 ***** válasza:
35%
Csak szexre, és titokban.
2021. okt. 3. 20:24
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

"Ha a lányod lehetne és ez téged nem zavar, akkor komoly gondjaid vannak."

Noha nem nekem válaszoltál, de:

Az evolúció úgy állította be a férfiakat, hogy a fiatal, nőkhöz vonzódjanak, mivel utődnemzés szemszögéből, sokkal kifizetődőbb. Ez egyszerű biológia, amit te nőként soha nem fogsz megérteni. Tehát, ha egy 17 éves lány elhagyta a gyerekes vonalait, és inkább hasonlít egy érett nőre, akkor bizony vonzódni fognak hozzá, ez van.

De mondok egy másik példát.

A gének terjesztése szemszögbéből, kivel érdemes lefeküdni: 35-40-es nővel, vagy egy 20 éves nővel? Elvileg mindkettővel lehetséges viszont utóbbival biztosabb, mivel jóval alkalmasabb a szülésre, nagyobb a valószínűsége annak, hogy az egészséges utód születik.

A férfiak esetében tehát a szexuális vonzalom másként működik, mint a nők esetében. A te szemedben egy 19 éves testépítő srác gyerek. De egy 19 eves Playmate tetszik az idősebb férfiaknak is, és bizony címlapra is tehetik. A kiadó nem hülye, tudja, kire van kereslet.

Fogadd el: - a szélsőséges eseteket leszámítva - a nemeknél másképp működik a szexuális vonzalom.

2021. okt. 3. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

14

Nem kellett volna ilyen hosszan indokolni, hogy selejt vagy. És ezt nem nőként mondom. Az ember már lemászott a fáról, kár hivatkozni az ösztöneidre, mert ha ott tartanánk, az is teljesen normális lenne, hogy csak úgy megöllek és kizabálom a szived a helyéről.

2021. okt. 3. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy az ember lemászott a fáról csak annyit jelent, hogy az evolúciós ösztönök inkarnálódtak a modern társadalomba, de nem tűntek el. Amikor egy nő órák hosszat vásárolgat, vagy rendkívül fontosnak tartja a barátnőjét, akkor ugyanazok, a több tízezer éves ösztönök munkálkodnak, ezeknek is megvan az evolúciós alapjuk.

A férfi-nő kapcsolatok továbbra is evolúciós alapon működnek, ezt le kell nyelned. A vallás is megpróbált korlátokat felállítani, amikor a szexualitást be akarta szabályozni, de nem ment, sőt, ma az emberek szexuálisan szabadabban élnek, mintha valaha.

Gondolom a te szemedben erkölcstelen volt az is, amikor a húszas éveim elején randizgattam, egy 16-17 éves lánnyal, akivel éveket voltam együtt.

Ám legyen. :)

Nekem már csak 2 kérdésem van hozzád:

1. Te kinek tartod magad, hogy pusztán azért íteled el két ember kapcsolatát, mert NEKED és a hozzád hasonlóknak nem tetszik a körülönbség?

Egyébként nekem a 62 éves Nina Hartley is bejön. Egy hozzá hasonló korú nővel való kapcsolatra is ferdén néznél, vagy csak az fáj neked, ha nalad fiatalabb nőket részesítenek előnyben?

2021. okt. 3. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

Ja, hogy nem nő vagy, bár ezt aligha hiszem. Ettől még a második kérdésre ugyanúgy várom a választ.

Valahogy az senkit se érdekel, ha egy fiatalember egy jóval idősebb nővel van együtt. Szóval kezdem azt hinni, hogy bizonyos férfiak féltékenységből, bizonyos a nők irigységből nézik rosszul az idősebb pasi-fiatalabb lány kapcsolatokat.

2021. okt. 3. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocs, elszámoztam: a 15-nek ment a 16-17 válaszom.
2021. okt. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!