Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők többsége melyik férfitíp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége melyik férfitípushoz vonzódik inkább a hétköznapi életben?

Figyelt kérdés

1. Népszerű, kifejezetten élvezi, ha a középpontban van. A közösségi oldalait több ezren követik, szerepelt különböző TV műsorokban is. Vannak dolgok, amikben kimagaslóan jó, ezeket szereti hangsúlyozni, amiért el is várja, hogy dicsérjék. Igyekszik követni a trendet, és megfelelni a mai elvárásoknak: mindig a legmenőbb ruhák vannak rajta. Ha vitára kerül sor, akkor igyekszik bebizonyítani, hogy igaza van, tipikusan olyan ember, aki szereti, ha övé az utolsó szó. Így úgy érzi, hogy ő tanított valamit a másiknak. Viselkedésében igyekszik úgy tenni, hogy ő tűnjön dominánsnak, mert ki akarja vívja ki az emberek tiszteletét, akik emiatt (vagy az ettől való félelmükben) félnéznek rá. Érdeklődési köre a sport, a zene. Nem igazán szeret olvasni, inkább sorozatokat néz.

2. A második típust illetően egy Richard Feynman-ról szóló írásból idéznék:

"Amíg más gyerekek a szabadban játszottak, addig ő puszta kedvtelésből matematikai példákat oldott meg, lényegében feláldozva a szabadidejét frissen kialakult hobbijára... Állítólag nem egyszer esett meg, hogy az akkor már Nobel-díjjal kitüntetett Feynman egy-egy ilyen vita során megadta magát a másik érveinek, és tisztességgel visszavonulót fújt, ami nem sok hasonló kaliberű tudós sajátja volt akkoriban... Feynman egész pályafutása alatt irtózott a felhajtástól, az interjúktól, melyek főleg a Nobel-díj odaítélése után szaporodtak meg, de nagyon szeretett együtt dolgozni külföldi szaktekintélyekkel, magába szippantani az ő mentalitásukon át megnyilvánuló tudományos szemléletüket (ennek hatására tanult meg többek közt japánul is), és alapvetően barátai egy átlagos ember jellemvonásai mögé elbújni kivánkozó, messze átlagon felüli embernek írták le.

Forrás itt: [link]

2021. szept. 21. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem bírom sem az ócskákat sem a félénkeket, szóval sakk-matt.
2021. szept. 22. 00:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Feynman nem volt félénk, csak szerény, de ez nem azt jelenti, hogy gyáva lett volna. Nagyon is színes egyéniség volt!

Az egyik könyvének a címe:

Tréfál, Feynman úr? - Egy mindenre kíváncsi pasas kalandjai

[link]

😁

2021. szept. 22. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon hypeolod.

Szerintem itt is az a lènyeg :esete vagy sem

Ha nem tetszik a borító nem fogja a könyvet olvasni

2021. szept. 22. 00:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem a hype miatt idéztem be a könyvet (és nem is kell elolvasni annak, akit nem érdekel).

Csak pontosítani akartam a leíráson ahogy az elsőnél is tettem, amikor közöltem, hogy nem sztárról írtam.

2021. szept. 22. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor köszi, egyiket sem. Mindkettő kattant, max máshogy.
2021. szept. 22. 06:33
 16/17 anonim ***** válasza:
7%

Ilyen egy szánalmas kérdezőt:D

Ha a Fejman is ilyen balek volt, mint te, akkor szerintem minden nő sírva menekül az elsőhöz.

Ne járasd le az öreget.

2021. szept. 22. 06:57
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Az első típus tetszik minden nőnek, bár a külső fontosabb nekik.
2021. szept. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!