Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri ezzel a férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri ezzel a férfival foglalkoznom?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival. 10 évvel idősebb nálam. Velem nagyon kedvesen viselkedik. Meghallgat, bármiről beszélhetek vele. Nem hallottam vissza mástól azt, amit elmondtam neki. Ha elmegyek hozzá, akkor rendesen vendégül lát. Etet, itat, ahogyan illik. Az ajándékozás sem marad el soha. Mindig meglep valami kis aprósággal. Jól érzem magam vele, mert megnyugtat.

Az a baj, hogy a munkája miatt nem örünének nekem. Az én családom nemcsak hogy nem támogatja, nem is fogadja el ezt az ismerkedést. Emiatt rengeteg vita volt már. Az ő családjának nincsen baja velem.

Úgy érzem, hogy választás előtt állok, mert nem tudok olyat tenni, ami minden félnek jó lenne.

Folytassam tovább az ismerkedést, jöjjek össze ezzel a férfival a fenti problémák ellenére is? Mi a fontos az ilyen szerelmi ügyekben? Tudom, hogy őt nagyon bántanák mások miattam...

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat.

2021. szept. 18. 13:03
A kérdező szavazást indított:
Megéri vele foglalkozni és komolyabban belemenni a dolgokba.
Nem éri meg vele foglalkozni, hagyjátok békén egymást.
20 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A munkája a problémájuk. Mert, mi az?
2021. szept. 18. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért mit dolgozik? És egyáltalán miért bántanák miattad? Így nehéz válaszolni hogy megéri e vagy sem..
2021. szept. 18. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Biztos zsaru.
2021. szept. 18. 13:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Fiatalabb vagyok nála, mégha nem is sokkal. Iskolákban dolgozik. Mikor mit, szó szerint.
2021. szept. 18. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván neked kell tudnod, hogy elfogadod-e és szereted-e úgy, ahogy van. Ha igen, akkor nem más dönti el helyetted, mi legyen, te vagy az, akinek ki kell mellette állnia.
2021. szept. 18. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De abban miért vagy biztos hogy nagyon bántanák mások miattad?
2021. szept. 18. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
98%

Miaz hogy mikor

Mit? Mimor takarító mikor igazgató?

2021. szept. 18. 13:37
 8/9 A kérdező kommentje:

A kiállás meg is van. Engem nem zavar az, hogy ő milyen ember. ELfogadom.

Biztos nem vagyok benne, hogy bántanák. Fizikailag biztosan nem, de lelkileg éppen elég lenne neki az, hogy a családom nem éppen zárta a szívébe őt.

2021. szept. 18. 13:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogalmazol rendesen de szerintem :Ő nem diplomás te meg és az egész családod az.Nekem erröl az orvosom jutott az eszembe mikor elképedtek sokan hogy a felesége kozmetikus.De ök szépen éltek csak megszolták sokan őket.Mindkettőtöknek érezni kel megéri az életemet ilyen előítéletnek kitenni?Tudtok ezzel eggyüt élni.?Ha a válasz őszintén igen.: lelkileg bírni támogatni tudjátok egymást akkor ez a ti életetek.Nem a családnak kel a ti életeteket élni.Az lenne az önző még akkor is ha ez elsőnek durván hangzik, ha a család miatt a saját boldogságot fel kel adni!Még annyi 10év nem vészes.Tök mindegy mit dolgozik:dolgozik tenni akar magáért és a hajdani családjáért nem azt várja hogy hulljon!Ez egy erény!!
2021. szept. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!