Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélyem nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem nála ha előttem mindig ilyen 20-22 éves barátnői voltak?

Figyelt kérdés

Ő 30, én pedig 33 vagyok. Ránézésre kevesebbnek tűnök, de azért nem 22nek így sem, tisztában vagyok a korommal.

Vagy inkább hagyni kellene ? Kicsit tanácstalan vagyok, szeretném is meg félek is a csalódástól.

Hosszú kapcsolatomnak több mint fél éve lett vége azota sok rosszul sikerült ismerkedés volt csak sajnos.

2021. szept. 17. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Ő közeledik hozzád? Mutatja jelét az érdeklődésnek? Gondolom nem vak, ha igen, akkor bizonyára tetszel neki, legyél bármennyi idős. :)

30 és 22 között nincs nagy korkülönbség, simán el tudom képzelni azt, hogy mostanában volt/van nála egyfajta szemléletváltás, mikor egy másik korosztályra nyit.

Az én páromnak például én voltam az alsó határ korban, mikor megismertem. Ennek a kapcsolatnak is olyan ímmel-ámmal szentelt bizalmat eleinte, mert teljesen más életszakaszban voltam. Eleinte azért ismerkedett fiatalabbakkal, mert nyilván ő maga is az volt, aztán ahogy idősebb lett, változott az ízlése és kezdte kényelmetlenül érezni magát azzal a korosztállyal, akinek még nincs munkája, nem lehet összeköltözni vele, gimis/egyetemista és már más lett neki a fontos. Tőlem is tartott kicsit, mert egyetemre jártam, nappali szakra, mikor megismertem és nála ez akkor ilyen "red flag" volt, mert minden exe és randipartnere, aki még diákként otthon élt, olyan dolgokat várt el tőle, amit hétköznap munka mellett vagy felnőttként pl nem annyira lehet, mert a lány nem értette meg, ha napközben nem ír vissza, könnyelmű volt sok dologgal és nagyon sokszor elrugaszkodottan látta a valóságot. Szóval simán el tudom képzelni, hogy ezen más is átesik és elkezdi az eggyel idősebbeket preferálni.

Az, hogy volt korábban egy ilyen mintázat, nem jelenti azt, hogy csak az tetszik neki. Nekem például minden exem szőke volt egy ideig, teljesen random alakult így, mégis sokan szorongtak emiatt, akik ismerték őket is. Pedig nincs ilyen preferenciám. :)

2021. szept. 17. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Külsőleg tetszem neki és érdeklődik , csak ez a dolog amit írtam nekem fura ….
2021. szept. 17. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Azon nem gondolkoztál hogy valami bibi van vele ha ez a korosztály után futkos”..?
2021. szept. 17. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Miért lenne vele bibi? Lehet ők tetszenek neki vagy jobban kijön a fiatalokkal....Nemtudom.

Ezt nem tartom azért bajnak vagy bibinek még ha épp nekem nem elony, családban is van olyan akinek mindkét felesége jóval fiatalabb volt tőle ... s mindkettővel tizenéveket volt együtt ( az egyikkel még jelenleg is)

2021. szept. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!