Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség van közted és a párod között?
Akiknél nagyobb korkülönbség van ott a környezete hogyan fogadta? (Itt a 10-15 év korkülönbségre gondolok)
Írjátok oda ki a nő és a férfi.
10# miért is kellene elgondolkodnia? Ki vagy te hogy megmondd ki hány évessel legyen együtt? 🤣
Szüleim között 20 év volt, legszebb házasság amit láttam, amiben felneveltek..
Nem a kortól függ hogy működőképes a kapcsolat.
15 de igenis a generációs különbségek sok probléma forrásai.
ha vki csak 20 vagy annál nagyobb korkülönbséggel talál párt magának, vagy eleve ez a párkeresési preferenciája, h. csak a friss husi, annál mindig van vmi defekt... és annál is lehet elakadás, sérülés, aki apuci korú pasival jön össze.
nem érdekelnek a szüleid, a kérdés nem arra irányult..
Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy kivel van együtt.
A 20 év korkülönbséget én is soknak tartom még a 14- 15-öt is. De viszont az én párom is 14 évvel idősebb tőlem. Egyszerűen így hozta az élet. A velem egykorú férfiakkal soha nem tudtam így kijönni mint a mostani párommal és egyáltalán nem érzem hogy generációs szakadék lenne köztünk.
30N 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!