Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti is szoktátok hasonlítgatni magatokat a párotok exeihez?
Legjobb lett volna a boldog tudatlanság, de sajnos tudomásomra jutott néhány dolog, képek stb.. Most pedig magamat marcangolom. Párom állítja, hogy nem menne vissza egyikükhöz sem. Viszont vannak dolgok, amik az ő kapcsolatukban jelen voltak, a miénkben pedig nem.
Egyik példa, hogy velem még nem készített közös képet se. Az előző csajával igen, ráadásul az ágyban.. pedig mi már régebb óta vagyunk együtt. Van 1-2 képünk, ezeket mind én csináltam, benne nem merült fel hogy csinálhatnánk, a nyaralásunkon se. Több ilyen dolog volt már, nem szeretném mindet felsorolni, de ezek miatt sokat kattogok mostanában.
A szokásos félelmek vannak bennem, hogy nem szeret annyira mint az exeit, stb.
Taktikák,hogy ezen tovább tudjak lendülni? Nektek mi vált be?
Borzasztóan felszínes vagy.
Ki nem szarja le hogy az exeivel milyen közös képet csinált és azt hova tette?
Nem az a lényeg hogy veled van és nem velük?
Van egy ex batátnőm, minden pasi őrülten irígy volt miatta.
Top csaj külsőre, gyönxörű, csinos, szexi. De egy hülye hisztis picsa aki pokollá tette az életem. Amikor szakítottunk nagyon megkönnyebbültem.
A férjemnek én vagyok az első, így nincs kihez hasonlítani magam.
Az előző páromnak előttem 1 volt, csak a nevét tudtam és hogy barna haja van, szintén nem volt mit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!