Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Emberek többsége 23-24 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek többsége 23-24 éves korára eljut addig hogy volt már legalább egy több éves kapcsolata?

Figyelt kérdés

Szerintem sokaknak 20 éves korukra is meg van ez.

Nekem valamiért nem akar össze jönni. Egy barátnőm volt még 22 évesen de nagyon rövid ideig tartott csak. Örültem volna ha már nekem is lenne több éves kapcsolatom ennyi idős koromra de nem jön össze.

2021. szept. 10. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Életvitel kérdése. Vannak, akik annyit tanulnak vagy dolgoznak, hogy fin.ani nincs idejük. Nekik később jön ez el. Ha egyáltalán.
2021. szept. 10. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem 14 évesen volt 2 éves kapcsolatom (16-ig)aztán elkoltoztek.(elso baratom)

Aztan 17 évesen egy 24 éves sraccal jartam mert azt hittem ő komolyan vesz. 4 évig voltunk egyutt aztán megcsalt de ugy hogy nem is bánta(21 evesen ujabb szakitas)

23 éves osszejottem egy gyerekkori baratommal, 2 évig jártunk(ő se értékelt, csalt)25 evesen ujabb szakitas.

2021. szept. 10. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ma még sipítozz itt vagy 3-4 kérdést kiírva!
2021. szept. 10. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Inkább nekem is csak hónaojaim mentek volna el és nem évek..

2.voltam

2021. szept. 10. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha azt nézzük, 3 srác 8 évemet vitte el feleslegesen, 8 év ablakon kidobva.

Nagyon meg kell gondolni.

2.

2021. szept. 10. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Én 27 éves vagyok és fél évesek voltak a leghosszabb kapcsolataim, amikből volt 3-4.
2021. szept. 10. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább 30-35 éves korára jutnak el a legtöbben.

Egyértelmű, hogy vannak, akik korábban is.

2021. szept. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!