Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom visza szerezni a volt párom, hogy ismét kelnek neki?
Figyelt kérdés
Sajnos szét mentünk, amit egyikünk sem értett hogy miért. Nekem annyira hiányzott, hogy nem tudtam még alni, hogy ne keressem meg 2 hét után. Nem firtattam egyáltalán, hogy most mit csinál vagy van e valaki más, el mondtam, hogy hiányzott. Szoba elegyekdtunk, tisztáztuk pár dolgot de nagyon kimért volt most. Úgy váltunk el, köszöni szépen, hogy írtam és jó éjszakát kívánt. 40 éves férfi... Mire számíthatok? Akár találkozni? Mert én vele nagyon!! Nagyon hiányzik!!! N312021. szept. 3. 23:01
1/11 anonim válasza:
Most már ne égesd magad tovább.
2/11 anonim válasza:
Ezek szerint nem akar. Nagyon kétlem, hogy ne értenétek, hogy miért nem vagytok együtt!
3/11 anonim válasza:
Aki folyton a múltba néz az s.ggel megy a jövőbe. Te most pont ezt teszed.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem akar?
2021. szept. 3. 23:16
5/11 anonim válasza:
Tényleg nem érted? Nem akar. Pont.
Ha akart volna bármit, ő keres.
6/11 anonim válasza:
31 évesen , hogy lehet ilyen agyi szinten lenni?
7/11 A kérdező kommentje:
Én szakítottam vele igazság szerint és rá jöttem, hogy nagyon hiányzik az akkora probléma? Normális válaszokat vártam, nem. Támadó és okoskodó, ki oktató segítséget de látom ez itt egyáltalán nem megy. Szerintem nem csak én voltam így más is... Kíváncsi lettem volna mit tudnék tenni
2021. szept. 3. 23:51
8/11 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz hogy ilyen kimért. Ő már nem akar téged, te meg legközelebb nem viselkedsz úgy mint egy 16 éves csitri
9/11 anonim válasza:
Kétségbeesett női próbálkozás. Ne légy már ilyen selejtes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!