Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Ti mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tennétek, ha a férfiról akibe szerelmesek lennétek utólag kiderülne, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
Bennem egy világ omlott össze. Bármennyire szeretem, nekem ez nem fér bele. Viszont nem tudom egyenlőre nem szeretni sem.

2021. szept. 2. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Nekem mindig az jutna eszembe ahogy térdel egy másik pasi előtt és a szájàba élveznek, vagy pucsit és megdugják. Libidógyilkos.
2021. szept. 2. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
47%

Ha minden kapcsolatban élő biszex férfi lebukna, megkockáztatom, hogy a házasságok és kapcsolatok 20 % - maradna egyben, életképesen.

Nem is hinnétek, mennyi férj, apuka szexel férfiakkal.

Sok fiatal apuka idős,ötvenes és hatvanas férfiakkal hancúrozik.Sok közöttük a szub, amit otthon nem élhet ki.

2021. szept. 3. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna ha nem csalna meg férfival, vagy nem vagyodna rá miközben velem van
2021. szept. 3. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne, én is vonzódom mindkét nemhez egy szavam sem lehet 😂

Ha szeret és hűséges, törődik veled, te is szereted akkor ez nem lehet akadály

19/L

2021. szept. 3. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Lezarnám a kettőnk dolgát!
2021. szept. 3. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Még jobban imádnám. Én is bi vagyok. Régi vágyam két bi pasit együtt látni élőben
2021. szept. 4. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!