Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány azt mondja szimpat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja szimpatikus vagy?

Figyelt kérdés
Jót jelent? Vagy semmi jelentősége sincs?

2021. szept. 1. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
4-es vagyok. Igen, mondanám neki.
2021. szept. 1. 20:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Eléggé megoszlanak a vélemények a 6 szerint haveri szint különben nem mondaná...

2021. szept. 1. 21:33
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez az a szint ,hogy nem futna el eloled pl szívesen megismerne, de nem kell túl agyalni

Mert a vonzódàstól messzebb van azért

2021. szept. 1. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:

3-as de lökött vagy. 😂

Én még azt sem veszem semminek ha bejön a pasi vagy én is bejövök neki. Az önmagában még semmi. Csupán tetszés.

2021. szept. 6. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:

12-es 13-as írja jól.

Ne kombinalj hanem probald megismerni. Az akar toled kapcsolatot ismerkedesnel mar ugy is egyertelmu metakommunikaciokkal es mindenhogyan le tudod majd olvasni.

Én még mindig 3-ason kacagok. 😂

2021. szept. 6. 10:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja online mondta. Online nagyobb a szája mindenkinek. 😄
2021. szept. 6. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:

De amugy jót jelent! A szimpatia az elso lepcso ott alakulhat barhogy.

Ha azt mondja hogy kedvel akkor az még jobbat jelent. Azt jelenti hogy szívesen van veled és kedvel. 😄

A pasik is ilyen kis kombinalosak a gyk-n szépen bizonyitjak es pletykasak is ugyanugy mint a nők bizonyos típusa. 😂

2021. szept. 6. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Amugy zold pacsiztam 3-ast de nem azert mert egyet értek vele, hanem mert annyira stand up-os volt hogy jót kacagtam rajta. 😄
2021. szept. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!