Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírja elfogadni, hogy nem vagyok belé szerelmes?

Mert neki a szex nem csak egy ösztönös, állati dolog, hanem érzelmeket társít mellé. Neki nem csak a testi kielégülésre szolgál a szex, hanem kötelék kialakítására.
Ha neked nem jelent annyit a szex, mint neki, akkor ne légy vele, mert ezzel vele is kicseszel, meg magadnak is kellemetlenséget okozol.

De, szereted.
Szeretni sokféleképpen lehet. Talán nem ő életed szerelme. De majd rájössz, hogy mit érzel, ha egyszer elveszted.

Pedig amiket leírtál, azok is tulajdonképpen megnyilvánulásai annak, hogy szerelmes vagy. Legalábbis szerintem, hiszen ha nem éreznél iránta semmit, akkor nem lenne jó mellette kelni és vele lenni...
Viszont te tudod... Ha bizonytalan vagy, inkább hagyd, hadd élje az életét, mielőtt még teljesen beléd bolondul. Bár lehet nála már leszállt a rózsaszín köd, nyilván nem tehet róla.

"Ő állandóan analizál, hogy biztos beteg vagyok meg személyiségzavaros, hogy használom őt."
1.Ööö, megvan a végzettsége és a tudása a diagnózis felállításához?
2.Ööö, lehet, hogy nem téved?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!