Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem bírja elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírja elfogadni, hogy nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatnak indult, de végül belém szeretett. Jó vele lenni, vele ébredni, szeretem ha mellettem van. Még mindig megvan köztünk a hatalmas szexuális vonzalom és még mindig van köztünk szex. Ő állandóan analizál, hogy biztos beteg vagyok meg személyiségzavaros, hogy használom őt. De még mindig nem tud belenyugodni, hogy nekem nem ő életem szerelme.
2021. szept. 1. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor az ilyet le kell zárni.
2021. szept. 1. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Keress egy másik szexkapcsolatot, ezt pedig zárd le.
2021. szept. 1. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Mert neki a szex nem csak egy ösztönös, állati dolog, hanem érzelmeket társít mellé. Neki nem csak a testi kielégülésre szolgál a szex, hanem kötelék kialakítására.

Ha neked nem jelent annyit a szex, mint neki, akkor ne légy vele, mert ezzel vele is kicseszel, meg magadnak is kellemetlenséget okozol.

2021. szept. 1. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
tipikus nő vagy.. csak szexre kell neked egy férfi !
2021. szept. 1. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szerelem van kodolva a testi gerjedelemben. A szerelem nem esszel tortenik, nem praktikus. Ti szavakon lovagoltok. Ez szerelem, max nem akarsz hazassagot, kozos jovot, kasszat, gyereket.
2021. szept. 1. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Gusztustalan férfi vagy biztos.Dobd ki ha nem szereted,biztos talál majd tőled jobbat
2021. szept. 1. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De, szereted.

Szeretni sokféleképpen lehet. Talán nem ő életed szerelme. De majd rájössz, hogy mit érzel, ha egyszer elveszted.

2021. szept. 1. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pedig amiket leírtál, azok is tulajdonképpen megnyilvánulásai annak, hogy szerelmes vagy. Legalábbis szerintem, hiszen ha nem éreznél iránta semmit, akkor nem lenne jó mellette kelni és vele lenni...

Viszont te tudod... Ha bizonytalan vagy, inkább hagyd, hadd élje az életét, mielőtt még teljesen beléd bolondul. Bár lehet nála már leszállt a rózsaszín köd, nyilván nem tehet róla.

2021. szept. 1. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ő állandóan analizál, hogy biztos beteg vagyok meg személyiségzavaros, hogy használom őt."

1.Ööö, megvan a végzettsége és a tudása a diagnózis felállításához?

2.Ööö, lehet, hogy nem téved?

2021. szept. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!