Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek bele esni egy olyan ferfiba, aki biztos, hogy nem vesz no szamba. Valakivel volt mar ilyen?
Mivel a legtöbbnek mindegy csak legyen vki akibe belerakhatja, jó leszel egy darabig, közben keresi a jobbat! Te hogy viselnéd azt, hogy sóvárogva nézi a neki tetsző nőket? De mindegy mit rak, mert azokra gondol!?
Ne add le, keress olyat akinek te tetszel!
Honnan veszed, hogy "biztos"? Ez nem jelent semmit, kivéve ha taszítod, mert akkor tényleg "biztos".
De amúgy mennyiszer látni ilyet a világban - fordított nemekkel is - amikor XY-nak van egy ideálja és négy párja tényleg olyan is, aztán végül a rájuk nem hasonlító ötödikkel találja meg a boldogságot?
Velem fordítottja volt
Életembe egyszer voltam igazán szerelmes, akkor is egy olyan csávóba aki messze nem volt az esetem. Elég nagy darab, sokak szerint malac arcú stb..
Nekem mégis ahogy megismertem a világ leghelyesebb fiúja lett, borzasztóan belezúgtam.
Bár sajnos nem lett viszonzott (nem a külsőm miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!