Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kezdek bele esni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek bele esni egy olyan ferfiba, aki biztos, hogy nem vesz no szamba. Valakivel volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem erzeseket taplalni egy olyan ferfi irant, akinek kulsoleg egyaltalan nem vagyok az idealja. Nem o mondta nekem, csak tudom, hogy neki milyen kaliberu nok tetszenek es en egyaltalan nem vagyok olyan. Valakivel tortent mar olyan, hogy kulsoleg nem volt az esete, de megis lett belole valami?
2021. aug. 27. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el távolodni tőle fizikailag, kerüld el, ha valóban nem vesz nő számba. Amennyiben udvarol és közeledik, akkor meg ne azon gondolkodj, hogy nem te vagy az ideálja, attól még tetszhetsz neki.
2021. aug. 27. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Mivel a legtöbbnek mindegy csak legyen vki akibe belerakhatja, jó leszel egy darabig, közben keresi a jobbat! Te hogy viselnéd azt, hogy sóvárogva nézi a neki tetsző nőket? De mindegy mit rak, mert azokra gondol!?

Ne add le, keress olyat akinek te tetszel!

2021. aug. 27. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Ilyeneket attól még d.gni bevállalnak mig nincs jobb.szal van esély
2021. aug. 27. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Kövér vagy?
2021. aug. 27. 15:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem. Pont a forditotja. Ugy tudom, hogy o a husisabb lanyokat szereti. En meg deszka vagyok.
2021. aug. 27. 15:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Közeledik hozzád, kedves veled?
2021. aug. 27. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Honnan veszed, hogy "biztos"? Ez nem jelent semmit, kivéve ha taszítod, mert akkor tényleg "biztos".

De amúgy mennyiszer látni ilyet a világban - fordított nemekkel is - amikor XY-nak van egy ideálja és négy párja tényleg olyan is, aztán végül a rájuk nem hasonlító ötödikkel találja meg a boldogságot?

2021. aug. 27. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
mind ezt teszitek.
2021. aug. 27. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem fordítottja volt

Életembe egyszer voltam igazán szerelmes, akkor is egy olyan csávóba aki messze nem volt az esetem. Elég nagy darab, sokak szerint malac arcú stb..

Nekem mégis ahogy megismertem a világ leghelyesebb fiúja lett, borzasztóan belezúgtam.

Bár sajnos nem lett viszonzott (nem a külsőm miatt)

2021. aug. 27. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
ha van önbecsülésed nem foglalkozol ilyen férfival
2021. szept. 15. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!