Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez?több lent
Figyelt kérdés
mindig mondom a barátnőmnek hogy szeretem de ő szinte soha se mondja ezt volt mikor azt mondta nem szeret de olyan hogy szeret soha se2021. aug. 18. 20:26
1/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy valami mélyebb lelki ok miatt nehezére esik kimondani. Semmiképpen ne erőltesd. Figyeld meg inkább a tetteit, ha szeret, érezni fogod.
2/6 anonim 

válasza:

Akkor lehet azért, mert nem szeret. Mondjuk így felmerül a kérdés, hogy miért van veled. Viselkedéséből mi jön le? A tettek többet számítanak.
3/6 anonim 

válasza:

Párom azert mondja alig mert neki derogál.
Ha egy nőnek jót okoz, attol kevesebbnek erzi magát mert kisebbsegi komplexusa van es attol tart hogy juj akkor visszaélek vele meg én leszek nyeregben.
Szánalom a köbön, de a többi pasi csak alulmúlja még őt is.
4/6 anonim 

válasza:

Én sem tudom kimondani sajnos nő létemre, valahogy kiszolgáltatottnak érezném magam.
Viszont próbálom a lehető legjobban éreztetni, úgyis csak az számít hogy érezze az illető hogy szeretem
5/6 anonim 

válasza:

Én imádom hallani.
Szükségem van erre is.
Nem 20 éves kapcsolatom van hogy hallottam volna már ezermillioszor es unnám.
2.voltam
6/6 anonim 

válasza:

Folyt.Habár ezt meg se lehet unni szerintem de mindegy.
Sz.r annak aki nem meri megelni az érzéseit amig lehet. Amig mondhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!