Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a párról mi a véleményetek? (Képpel) kepkuldes.com/image/AN3xoH
Figyelt kérdés
Láthatjátok ti is van köztük vagy 40-50 év. A "srác" nem gazdag és nem is jóképű. A nő annyira nem tűnik gáznak. Mi vehet rá egy fiatal nőt,hogy egy 60-70éves nem tehetős csúnya(?) férfival összejöjjön aki a nagyapja lehetne? Amikor vajna timikék és várkonyi andikák összejönnek idősebb milliárdosokkal az érthető. De ilyen esetben mi lehet vonzó egy ilyen öregemberben? Már láttam ilyet máskor is,ballagáson voltunk és egy kb. 25-30 körüli nő volt ott egy 60-70 éves öregemberrel, az a tipikus csóró kisnyugdíjas. Azt hittem a nagyapja,de a többiek mondták,hogy a barátja :D
Mi lehet vonzó egy fiatal nőnek egy csúnya ápolatlan igénytelen csóró öregemberben? Apakomplexus vagy más problémak fejben?
2021. aug. 13. 17:03
11/13 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam,hogy szép vagy bombanő. Átlagos,vannak tőle gázabb nők is. Amúgy nem normális az biztos vagy csak nagyon rafinált. Lehet pályázik az öreg házára és egyéb "értékeire".
2021. aug. 13. 18:33
12/13 anonim válasza:
Tartós kapcsi lesz, mert az olyan szupcsi. Rendcsi?
13/13 A kérdező kommentje:
Okcsi!
2021. aug. 13. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!