Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hülyeséget csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeséget csinálnék ezzel?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Most értem haza Németországból. 2 hónapot voltam ott, mivel édesanyám kint él. Lényeg az, hogy kint összeismerkedtem egy cseh lánnyal, akibe beleszerettem. Szeptembertől kezdődne az egyetemi mesterképzésem, de azon gondolkozom, hogy halasztok és szeretnék visszamenni hozzá. Szeretnék vele egy párkapcsolatot megpróbálni. Ha nem sikerül úgy ahogy kéne még mindig vissza tudok menni az egyetemre. Félek, hogy bánni fogom ha nem teszem ezt meg.

Véleményetek? 23F

2021. aug. 7. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Inkább tanulj.
2021. aug. 7. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit szól hozzá a lány?
2021. aug. 7. 21:06
 3/13 A kérdező kommentje:
Ő is ugyan úgy érez. Még nem kérdeztem meg tőle, de mindenképp megfogom, ha erre a döntésre jutok.
2021. aug. 7. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Tanulást válaszd, egész életedben hasznát veszed, míg a kapcsolatot nem biztos. Egyetem mellett is meg lehet oldani a találkát, főleg, ha édesanyád ott él.
2021. aug. 7. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Figyi

A tanulàs:

- nem un meg

- nem csal meg

- nem dob el

- nem veszekedik veled

Sorolhatnàm

Egy sokkal fixebb dolog, inkább erre èpítenèm a jövőmet

2021. aug. 7. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Én tanulnek tovabb, és folyamatosan tartanek a kapcsolatot.
2021. aug. 7. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg azonnal elmondanam neki hogy tetszik, es tobbet akarok
2021. aug. 7. 21:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
mondanám, hogy menj ki erasmussal, de arra korábban kellett volna jelentkezni :/
2021. aug. 7. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

és azért mert csajozol, megállt az élet?!

milyen lány az ilyen, aki ebben támogat?

ma már járhatsz Bp.-en egyetemre, és lehet szerelmed Berlinben v. Prágában.

fapadossal könnyű és olcsó utazni, ne bolondulj már meg, első az egyetem, dolgozz is mellette.

nem is értem hogy gondolod ezt?

visszamész a cseh csajhoz és 0-24.-ben turbékoltok meg dugtok, főállású párkapcsolatot nyomtok, vagy mi?!

2021. aug. 7. 22:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Nyilván dolgozni mennék ki, ebben a két hónapban is ezt csináltam, míg ott voltam. De nem szeretnék azon rágódni, hogy miért nem volt tököm vele lenni, visszamenni hozzá. Valószínűleg ez az egyetlen esélyem újra látni + átélni azt amit eddig. Két hónap nem volt elég belőle. Tudom én kértem véleményt, nem is célom leszólni senkit érte. Csak nagyon nagy a dilemma most. Egy diplomával már rendelkezem, de nem igazán az én szakmám, de egy jó ugródeszka a mesterihez.
2021. aug. 7. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!