Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokott kialakulni egy kapcsolat?
Lehet hülye kérdés, nekem még nem volt barátnőm.
Először megtetszik a külseje és elkezd vele beszélni az ember, majd bele szeret és össze jönnek?
Külsőre több lány tetszett már, viszont nem olyan rég megláttam egy lány és egyből azt éreztem hogy ő kell, sosem éreztem ilyet más lánynál. Ismeretlenül is szerelmes lettem belé. Állandóan összeakad a tekintetünk, és mosolygunk egymásra. Ő is meg akar ismerni, szóval kölcsönös a dolog.
Nagyon sokféleképpen kialakulhat.
Mondják ezt a friend zone-t, de sokszor láttam a környezetemben, hogy barátok szerettek végül egymásba, és jöttek össze.
Van, amikor megtetszik valaki, akivel egy társaságban vagy (pl. osztálytárs, csoporttárs, kolléga), és meghívod egy kávéra, sütire, hogy kezdeményezhess nála.
Van, amikor társkeresőn válogatsz. Nekem kicsit húspiac jellegű, én nem szeretem, de onnan is születtek már boldog házasságok.
Legyél vele kedves de éreztesd vele hogy kapcsolatot akarsz.
A többi rajta mulik.
Sokféleképp alakulhat. Pl meglàtsz valakit valahol, megismered, egymásba szerettek. van aki az utcán is leszólítja az embert, van aki hobbi kapcsán, vagy szórakozóhelyen ismerkedik.
Én egy netes társkeresőn ismertem meg a szerelmem. Rám írt, elkezdtünk beszélgetni, ( 2,5 hétig ismerkedtünk így), közben randira hívott, találkoztunk, együtt öltöttünk egy egész napot, beszêlgettünk, moziba mentünk, még többet beszêlgettünk, fagyiztunk, sokat nevettünk, a Margitszigeten már megfogta a kezem és úgy sétáltunk, aznap megcsókolt többször is:), azóta együtt vagyunk:) , 3 hónapon belül megkérte a kezem, 1 éves kapcsolatban összeköltöztünk, és fél évre rá össze is házasodtunk:). több mint 11 éves a kapcsolatunk. Idén lesz a 10 éves házassági évfordulónk is:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!