Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párommal már nem vagyok boldog és nem haladunk a kapcsolatunkban. Unalmas az egész kapcsolatunk. Nem olyan régen társkeresőn meg ismertem egy férfit és nagyon jól kijövünk és mindketten úgyan arra vágyunk., meg van az összhang. És meg ís beszéltünk hogy fogunk találkozni. Tudja hogy még a párommal vagyok de én szeretnék vele szakítani és új életet kezdeni azzal a férfival. De közben meg félek és bizonytalan is vagyok vagy is inkább nem merem meg tenni az első lépést. Ti mit tennétek?
2021. aug. 4. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy boldog, akkor mi a kérdés? Szakíts. Az, hogy az új pasi bejön -e az a jövő zenéje, ha nem jön össze vele, akkor sem leszel kevésbé boldogtalan.
2021. aug. 4. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a régi kapcsolatban lehetne pár újítást bevezetni, hátha ismét beindul a szikra.
2021. aug. 4. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ.

Ha a kapcsolatban bántanak, szenvedés és elhanyagolás van, akkor természetesen menekülj.

Ha viszont szimplán a megszokottság jelent meg, akadályokba ütköztök pl távkapcsolat miatt, anyagi gondok miatt stb, akkor ez egy olyan szitu, amikor a kísértés jelenik meg. Ez természetes dolog, jön valaki aki ismeretlen, új lap, új kalandnak és fejezetnek ígérkezik... de igazából ez bárkire elmondható, akivel nem régóta vagy együtt, bárkire elmondható aki nem a párod.

Érdemes lenne megbeszélni (+ itt is leírni, hogy tisztább legyen a kép), hogy mégis mi a probléma forrása és hogy mennyi ideje vagytok együtt, céljaitok egyeznek-e, milyen akadályaitok vannak. Milyen volt a kezdeti tűz, amikor összejöttetek? Vagy csak hazugság volt az elején és most derült ki, hogy milyen a másik, aki csak ígérget stb ?

Érdemes ezeket átvenni.

Egy férfi hűsége akkor mérettetik meg, amikor megvan mindene a nője mellett.

Egy nő hűsége akkor mérettetik meg, amikor a férfinak nincs semmije és padlón van.

2021. aug. 4. 00:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű szakítás. Nem is értem, hogy ezen mit kell még gondolkodni. Regisztráltál társkeresőre úgy, hogy kapcsolatban vagy. Ez egyáltalán nem normális. Inkább mond el a párodnak, hogy mit csinálsz/mit csináltál és nem kell sokat ezen agyalnod, megteszi ő helyetted is ezt a lépést.
2021. aug. 4. 01:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Átgondolnám! Ha van esélye hogy valaha is olyan jó lesz a mostani kapcsolatod hogy boldogan leélitek egymás mellett az életeteket, akkor maradj!

Ha viszont megvan az esély egy új jobb életre valakivel és a mostani kapcsolatod a semmivel egyenlő, akkor nem kérdés hogy új életet kell kezdened azzal akit eléd sodort az élet.

2021. aug. 4. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Gyökér vagy, ha kapcsolatban élsz és társkeresőn nézelődsz! Szerintem az ember zárja le a rossz kapcsolatát, és utána társkeresőzzön!
2021. aug. 4. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Gerinctelen vagy.

Ha nem tetszik a kapcsolat akkor azt meg kell mondani a másiknak és szétmenni.

Ehelyett te online ismerkedsz aztán otthon meg a képébe hazudsz.

Ásd el magad.

2021. aug. 4. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem rossz ötlet egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Ha jelenlegi pároddal nem jó, nem látsz esélyt a javulásra inkább szakíts. Mindenkinek időre van szüksége feldolgozni a kapcsolatot és levonni a tanulságot. Ha egyik kapcsolatból másikba ugrálsz, semmit se tanulsz belőle és a következőnél ugyanoda lyukadsz majd ki.
2021. aug. 4. 10:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as miért lett lepontozva? 😅

A kérdező nem tudja, hogy A vagy B utat válassza, és a 3-as ad egy higgadt mérlegelős választ, amely alapját képezheti a mérlegelésének. Nem mondja hogy mit tegyen, hanem szempontokat világít meg. Ez miért van lepontozva? Nem tudjuk a háttérsztorit hogy mégis milyen problémája van, hogy kapásból azt mondjuk, válaszd az A utat vagy a B-t.

2021. aug. 4. 12:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy gyökér voltam és ezt az egészet nem így kellett volna csinálni. De már nem tudom vissza csinálni. És meg fizetek érte rendesen. Próbáltam egy rossz kapcsolatból menekülni ami sajnos nem igazán akar sikerülni. Tudom hogy hibáztam de ne itéljétek meg a másikat amíg nem tudod hogy min kellett keresztül mennie és mik voltak az előzmények..
2021. aug. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!