Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet elkezdett érezni Ő is?
Küldtem egy srácnak egy szerelmes punk-rock dalt, semmi üzenettel, csak belinkeltem. Erre ő is küldött egyet, ami kb, rólunk szól.
Évek óta kavarunk.
Nem tudom mi van.
Lehet, majd az idő eldönti. Mondjuk nekem már az eleve furcsa, hogy évek óta kavartok, mert az idő gyorsan telik. Nem akarlak megijeszteni, de később már nehezebb párkapcsolatot találni, én pl. 25 évesen azt látom egy szakítás után, hogy minden ismerősöm párkapcsolatban él, sokan mostanában házasodtak. :D Mindegy, nem ez volt a kérdés.
Ha már éveket adtál neki, akkor azt a pár hetet is kibírod, amelyen belül szerintem ki fog derülni, hogy lesz-e köztetek igazi kapcsolat, vagy sem.
15 éve egyikőtök sem jutott el odáig, hogy "Gizi / Béla, szeretnék veled meginni egy kávét és beszélni kettőnkről"?
Egyre ritkábban lep meg a gyk, de amikor igen, akkor nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!