Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Késő már hogy bebizonyítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késő már hogy bebizonyítsam hogy szeretem és soha nem akartam játszani vele?

Figyelt kérdés

Az egyik munkatársam elmondta hogy érdeklem őt és megkérdezte hogy kölcsönös-e a vonzalom. Nagyon is az volt, de nem mondhattam neki igent. Láttam rajta hogy nem érti, de bólintott és elköszöntünk.

Rá kb. 1 hónapra leírta hogy neki ez mennyire fájt és hogy tényleg nem érti mi lehetett az, ami miatt egy esélyt sem adtam. Az üzenetre nem válaszoltam, mert nem tudtam mit írjak.

Ennek az egésznek lassan 2 hónapja.

Rászántan magam tegnap hogy színt vallok és mondtam hogy kész vagyok rá hogy beszéljünk.

A válasza az volt, hogy ő belefáradt abba hogy játszom vele.

Nem tudom mit csináljak. Szeretem. Tudom hogy rosszul tettem hogy eddig húztam ezt a beszélgetést. Azt érzem már nem úgy néz rám. Változhat ez még? Helyre tudom valaha is hozni? Tényleg nem érdeklem már?

2021. aug. 3. 08:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon is az volt, de nem mondhattam neki igent"

Miért nem? Azon kívül, hogy foglalt vagy, nem igazán tudok elképzelni más indokot, amiért ne mondhattál volna igent a közeledésére.

Ebben az esetben is jobban jártál volna az őszinteséggel. Így esetleg, hangsúlyozom ESETLEG lett volna esélyed nála.

De ez a 2 hónapig kuss és utána ájlávjú? Felejtős, sajnálom.

2021. aug. 3. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó már elment, tartsd tiszteletben a döntését.
2021. aug. 3. 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel egyet értek, aki előttem írt. 2 hónap bőven elég arra, hogy rájöjjön, hogy neki nem te kellesz. Visszautasítottad, mit kellett volna tennie? Elfogadta, továbblépett. Ez a normális.
2021. aug. 3. 09:28
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem volt szép, de nem késő.

Közeledj hozzá lassan és légy kitartó. Vedd komolyan őt és ő is komolyan fog venni téged.

2021. aug. 3. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
A sok elutasítás megöli az érzéseket!
2021. aug. 3. 09:53
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
Ööö ... ez a hajó elment?
2021. aug. 3. 10:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja gondolom milyen nyomós indok lehetett, ha egy hónappal később nem tudtál neki mit válaszolni. Legalább magadnak ne hazudj.
2021. aug. 3. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

te férfi vagy, vagy nő?

és közben mindketten szingik voltatok, vagytok?

2021. aug. 3. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmi cipőben járok én is, mint ti. Tegnap este értettem meg, hogy neki csak egy játék vagyok. Nem tudom tovább folytatni, mert nem kapok visszajelzést tőle hogy bármennyire is számítanék neki.

A te szerelmed is ezért adta fel amiért én. Elküldted, nem törődtél vele,ezért lemondott rólad és tovabblépett, ahogy ezt teszem én is.

2021. aug. 4. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!