Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha keresi a társaságomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha keresi a társaságomat, lehet, hogy akar valamit?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi (ismerős) keresi velem a kontaktot, rám ír ilyen-olyan ürüggyel, akkor lehet, h. akar vmit.?

Nem tudom őszintén szólva, hogy mi ez.

Egy ideig együtt tanultunk (mármint egy helyen, egyetem), de nem voltunk barátok/haverok, a sulinak vége, igazából már nem lenne dolgunk egymással.

Ma kétszer írt, a reggelire nem válaszoltam semmit, írt du-án is, arra küldtem egy mosolygós emojit, de szöveget nem.

Nem az van, hogy full nem tetszik, inkább az zavar, hogy nem tudom, hogy most mi ez részéről.

2021. aug. 2. 22:42
 1/8 A kérdező kommentje:

lehet, hogy kezd belém szeretni, vagy ilyesmi?

honnan lehet tudni, ha szerelem van kialakulóban,

messze lakunk egymástól, csak a szövegeit látom.

2021. aug. 2. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg. Majd észre veszi, hogy nem tetszik neked, ha nem lesz neki válaszolva. Próbálkozni lehet alapon irkál.
2021. aug. 3. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Ha én írogatnék neked és nem írsz vissza meg smileyt küldesz, akkor fél perc alatt lekopnék rólad.

Kezdj normálisan válaszolgatni neki és kérdezd meg amire kíváncsi vagy. Régi trükk de működik.

2021. aug. 3. 00:09
 4/8 A kérdező kommentje:
3 azt nem kérdezhetem meg, h. bocs, érzel irántam vmit, vagy mi ez? ezt így nem lehet.
2021. aug. 3. 00:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem mit kell ezen ennyit rugózni... ha akarsz tőle valamit, ha nem egyél udvarias és írj vissza valamit. Majd kiderül a társalgás során mi a pálya. Ha rádnyomul te meg nem akarsz tőle semmit akkor udvariasan közlöd vele és kész.
2021. aug. 3. 01:27
 6/8 A kérdező kommentje:
május óta nyomja ezt, és nem derül ki mi a pálya...
2021. aug. 3. 01:41
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha meg sem kérdezed, akkor persze hogy nem derül ki. 🤷‍♂️
2021. aug. 3. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, május óta nem tudod mi van mert nem kérdezted meg. Miért ne kérdezhetnéd meg?
2021. aug. 3. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!