Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki fiúként a barátnőtök előtt sírva fakadni?
Figyelt kérdés
Mostanság gyakrabban előfordult, hogy a sok munkahelyi, és magánéletbeli stressz miatt elsírtam magam a barátnőm előtt, és utána beszélgettünk, és kicsit megnyugodtam/felszabadultam.
Szerintetek ez ciki, vagy gyengeség?
21/F
2021. aug. 1. 10:56
11/24 anonim válasza:
Mert nem vagyok egy pityergő puha kisfiú?
12/24 anonim válasza:
Magadat sértegeted, hiszen ezek szerint a "síró pityergő puhap#csök" is vonzóbbak, mint te.
13/24 anonim válasza:
#8 bocsásd meg, hogy sírva mert fakadni, mert a 2.5 hetes gyerekeink meghaltak. Remélem, hogy neked nem kell hasonlókat átélned majd...de ha ne adj isten igen, akkor nehogy egy könnycsepp is elhagyja a szemedet. 6-os voltam
14/24 anonim válasza:
Ki kéne írni az oldalra fejlécben, hogy: "A Trollokat etetni TILOS!"
15/24 anonim válasza:
Nem lett volna szabad neki ilyen esetben sem. Nem igazi férfi, dobd ki egy ovinál.
16/24 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, barátom is sírta már el magát és jól is esett, hogy őszinte legyek. Utálom azt, ha egy férfinek nincsenek érzelmei (vagy csak azt tetteti).
17/24 anonim válasza:
Same.
Akik szerint ez ciki azoknak igencsak alacsony az érzelmi intelligenciájuk.
18/24 anonim válasza:
17, Your lie in April? Vagy egy Clannad After Story? Telesírtam a zsepit. :D
Vagy egy Code Geass, amikor Shirley meghal?
19/24 anonim válasza:
Haláleset miatt nyilvàn nem ciki sírni sosem, de minden apróság miatt igenis hogy az, mindkét nemnek.
20/24 anonim válasza:
Code Geass
Amikor Lelouch meghalt😅
De volt más is csak nem jut eszembe a neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!