Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez neki miért fáj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez neki miért fáj?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm (férfi, házas) tudja, hogy párkapcsolatban élek, vele csak simán beszélgetni szoktam időnként.

Azt mondta nekem legutóbb, hogy ne akarjak szerelmes lenni...

Már bocs, de mi köze van hozzá?

Ha tudja, hogy valaki épp szerelmes és benne van egy kapcsolatban, miféle hülye, kéretlen tanács ez?

2021. júl. 30. 21:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, ha ez számít a kérdés értelmezéséhez.
2021. júl. 30. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Ez annyira hülye tanács volt, amint amennyire a kérdést hülyeség volt kiírni. Ez nagyon egyszerű gondolkodás mindkét részről.
2021. júl. 30. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

El akart neked mondani valamit a saját életéből. Nem biztos, hogy ez kezdeményezés volt, lehet, hogy csak simán ki akarta önteni a szívét egy másik nő miatt. De az is lehet, hogy tetszel neki.

Ha ilyen kedvesen reagáltad le, valószínű ért belőle és nem fogja az orrodra kötni, amit elmondott volna.

2021. júl. 30. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:

végül is ha semmi értelmes gondolatod nincs, nem értem miért fáradtál egy nem kevésbé értelmetlen hozzászólással...

mivel ezen az oldalán bármilyen kérdés feltehető, engedd meg, h. éljek ezzel a lehetőséggel anélkül, hogy te ítélkeznél és minősítenél.

2021. júl. 30. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 de felesége van, ez eszembe sem jutott, hogy tetszhetek neki, de amúgy normálisan reagáltam le, valami olyasmit mondtam, hogy számomra az a természetes, ha szerelmes vagyok a páromba... erre nem szólt semmit.
2021. júl. 30. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi különös, kár magadra venned. Ez ilyen tipikus házas férfi duma, hogy beleszeretett az asszonyba, rávette hogy házasodjanak össze, aztán most tönkreteszi az életét. Valójában még lehet hogy nem is. Megosztotta veled a "bölcsességét". Egyszerű lélek.
2021. júl. 30. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg találgatás helyett kérdezz vissza hogy mire is értette. Ha valaki ennyire "okos" bizalmaskodó tanácsokat osztogat kéretlenül akkor nyugodtan visszakérdezhetsz hogy ezt most mégis mire értette. Ha nem indokolja meg, akkor meg tartsa meg magának a jövőben az okoskodását.
2021. júl. 30. 22:14
 8/9 A kérdező kommentje:
mondom megkérdeztem, de kitért a válasz elől... tudtommal jól élnek...
2021. júl. 30. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudtoddal...
2021. júl. 31. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!