Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez neki miért fáj?
Egy ismerősöm (férfi, házas) tudja, hogy párkapcsolatban élek, vele csak simán beszélgetni szoktam időnként.
Azt mondta nekem legutóbb, hogy ne akarjak szerelmes lenni...
Már bocs, de mi köze van hozzá?
Ha tudja, hogy valaki épp szerelmes és benne van egy kapcsolatban, miféle hülye, kéretlen tanács ez?
El akart neked mondani valamit a saját életéből. Nem biztos, hogy ez kezdeményezés volt, lehet, hogy csak simán ki akarta önteni a szívét egy másik nő miatt. De az is lehet, hogy tetszel neki.
Ha ilyen kedvesen reagáltad le, valószínű ért belőle és nem fogja az orrodra kötni, amit elmondott volna.
végül is ha semmi értelmes gondolatod nincs, nem értem miért fáradtál egy nem kevésbé értelmetlen hozzászólással...
mivel ezen az oldalán bármilyen kérdés feltehető, engedd meg, h. éljek ezzel a lehetőséggel anélkül, hogy te ítélkeznél és minősítenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!