Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erdemes valamit kezdeni vele?
Figyelt kérdés
Van egy kiscsaj,en 22fiu o 25 lany,es hat egymasra talaltunk,1 het utan mar volt csok is majd megbeszeltuk mivel meg en keveset eltem meg sztem o is megyunk most siofokra bulizni 1-1 hetre pont valtjuk egymast,es addig nem jovunk ossze es nem fekszunk le,majd 3 het tali utan a csok is elmaradt mondvan nem akar siofokig tobbet erezni,most lejottem siofokra,irta is,hogy mar valami csavoval egyutt volt tegnap,szerintetek? Oke elmondta mert mondta fontos vagyok neki,es folyamat beszelunk,de nem ertem,illetve folyamat mondja szedjek ossze itt valami kisscsajt mert ez lesz nekem az utolso csaj... utana mar csak o lesz,szerintetek az ilyen normalis? Ameddig beszeltunk 3 honap kb minden nap beszeltunk orakat,es tok jol megvoltunk sok helyre mentunk,de megsem ertem.. en elmondtam erzek iranta,mondta,hogy o is erez de nemakarja,hogy en megcsaljam ot mert az elozo 2 kapcsoltaomba felreleptem... szerintetek mit lehet tenni?2021. júl. 30. 18:58
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat 1 hónapot beszeltunk csak,julius elejen kezdtunk el beszélni!
2021. júl. 30. 18:59
4/6 anonim válasza:
Peldaul pokolian meg akar felelni, es komolyan vett, meg ugy kepzeli, minel jobban megy az elni kell, utana annal nagyobb aso, kapa kovetkezik.
5/6 anonim válasza:
Érez irántad. Aham. Aztán mit? Ez a kifejezés pont olyan semmit mondó, mint az izé.
Ha annyira téged akar, akkor miért pörög más farkán? És miért mondja, hogy te is csajozz be. Elég szánalmas ez. Nem tudnám komolyan venni azt aki ilyen béna dumával jön, hogy az embernek ki kell élni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!