Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként ciki ilyesmit csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ciki ilyesmit csinálni csak a férfiaknak "szabad"?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról,hogyha egy nő bókol a párjának?

Nőként ciki bókolgatni a párunknak ez a férfiak dolga vagy teljesen normális,hogyha egy nő úgy mond "bókolgat" a párjának? Ciki,hogyha úgy néz ki,hogy egy nőnek ez a "szeretetnyelve"?

Ti mit gondoltok arról,hogyha egy nő jobban kifejezi az érzéseit írásban a férfi pedig tettekben fejezi ki azt,hogy ő mennyire szereti a párját.?

2021. júl. 29. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Én ki szoktam mondani, hogy milyen szép a bármely testrésze, de általában hidegen hagyja vagy zavarba jön. Viszonozni sosem szokta, ami nem esik jól.
2021. júl. 29. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam így legyezgetni a férjem hiúságát, örülni szokott neki. 😊
2021. júl. 29. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól esik a férfiaknak is a dícséret.
2021. júl. 29. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A férfi nem egy külön faj, és pláne nem egy érzelemmentes robot. Ők is ugyanúgy igénylik a szeretet kifejezését, többek között bókokkal is.

Nem ciki, miért lenne az??

2021. júl. 29. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem kell bóknak hívni, hívd dicséretnek, meg méginkább őszinteségnek. Ha valamije tetszik a férfinak, nyugodtan mondd el, nem ciki. Én hangot, vállat, kezeket, ujjakat szoktam vonzónak találni egy férfin. Arcon pedig lehetőleg nagy orrokra bukom, ezeket dicsérem, na meg öltözködést. Szoktak neki örülni.
2021. júl. 29. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Én gyakran szoktam neki bókolni. Mind a tetteivel kapcsolatban, tehát megdícsérem ha például kivitte a szemetet, vagy felporszívózott, hogy ne maradjon rám. A testével kapcsolatban is gyakran mondom neki. Különösebb reakciót nem vált ki belőle, örül neki szerintem. Picit zavarba jön, de általában ilyenkor megölel.
2021. júl. 29. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként örülök, ha a nő mond nekem valami ilyent! Nem hiúságból, hanem azért hogy átérezzem azt, amit Ő gondolom rólam. Tudjam mit gondol és mit érez! Ez a férfinak is nagyobb önbecsülést ad és főleg tudja, ismeri, hogy párja mit gondol róla. Nincs ezzel semmi baj.
2021. júl. 29. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy egyáltalán nem talál vonzónak ha sosem dicsér meg?
2021. júl. 29. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
20%
Úgy érzem te semennyit sem tudsz arról h működik a párkapcsolat és a női férfi dinamika. Elkepesztoen amatőr vagy.
2021. júl. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!