Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként ciki ilyesmit csinálni csak a férfiaknak "szabad"?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról,hogyha egy nő bókol a párjának?
Nőként ciki bókolgatni a párunknak ez a férfiak dolga vagy teljesen normális,hogyha egy nő úgy mond "bókolgat" a párjának? Ciki,hogyha úgy néz ki,hogy egy nőnek ez a "szeretetnyelve"?
Ti mit gondoltok arról,hogyha egy nő jobban kifejezi az érzéseit írásban a férfi pedig tettekben fejezi ki azt,hogy ő mennyire szereti a párját.?
2021. júl. 29. 13:42
1/9 anonim válasza:
Én ki szoktam mondani, hogy milyen szép a bármely testrésze, de általában hidegen hagyja vagy zavarba jön. Viszonozni sosem szokta, ami nem esik jól.
2/9 anonim válasza:
Én is szoktam így legyezgetni a férjem hiúságát, örülni szokott neki. 😊
3/9 anonim válasza:
Szerintem is jól esik a férfiaknak is a dícséret.
4/9 anonim válasza:
A férfi nem egy külön faj, és pláne nem egy érzelemmentes robot. Ők is ugyanúgy igénylik a szeretet kifejezését, többek között bókokkal is.
Nem ciki, miért lenne az??
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell bóknak hívni, hívd dicséretnek, meg méginkább őszinteségnek. Ha valamije tetszik a férfinak, nyugodtan mondd el, nem ciki. Én hangot, vállat, kezeket, ujjakat szoktam vonzónak találni egy férfin. Arcon pedig lehetőleg nagy orrokra bukom, ezeket dicsérem, na meg öltözködést. Szoktak neki örülni.
6/9 anonim válasza:
Én gyakran szoktam neki bókolni. Mind a tetteivel kapcsolatban, tehát megdícsérem ha például kivitte a szemetet, vagy felporszívózott, hogy ne maradjon rám. A testével kapcsolatban is gyakran mondom neki. Különösebb reakciót nem vált ki belőle, örül neki szerintem. Picit zavarba jön, de általában ilyenkor megölel.
7/9 anonim válasza:
Én férfiként örülök, ha a nő mond nekem valami ilyent! Nem hiúságból, hanem azért hogy átérezzem azt, amit Ő gondolom rólam. Tudjam mit gondol és mit érez! Ez a férfinak is nagyobb önbecsülést ad és főleg tudja, ismeri, hogy párja mit gondol róla. Nincs ezzel semmi baj.
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egyáltalán nem talál vonzónak ha sosem dicsér meg?
9/9 anonim válasza:
Úgy érzem te semennyit sem tudsz arról h működik a párkapcsolat és a női férfi dinamika. Elkepesztoen amatőr vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!