Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak akik 21-22 éves korukra már több éves
kapcsolatban vannak?
22 évesen 4 éve kapcsolatban éltem. Igen, jó volt nekem. 26 évesen viszont véget ért és összeomlott a világom meg a jovokepem, mivel én vele terveztem. Most neked jobb, hogy ezeket tudod?
2021. júl. 27. 22:47
17 eves voltam, amikor osszejottem az első baratommal, 5,5 evig voltunk együtt. Ő pár evvel idősebb volt es nagyon kihasznalta a naivitasomat.
A második baratom 25 volt, amikor osszejottunk, neki en vagyok az elso igazi hosszu kapcsolata. Vele sokkal boldogabb es kiegyensúlyozottabb vagyok..
Szerintem a sracok kicsit kesobb ernek, ezert a lanyok pár evvel idősebb pasit keresnek tinikent.
2021. júl. 27. 22:50
Ahogy te is írtad, sokan vannak. Jó lehet igen, de akkor is meg kell tanulnod jól kijönni magaddal ha épp nincs kapcsolatod. Én is sokszor irigykedem, és azt gondolom, hogy lemaradtam egy csomó mindenről. Máskor meg inkább örülök, hogy egyedül vagyok és nem akarom lekötni magam senki mellett évekre, közben pedig mégis vágyom valakire aki megért, támogat, igazán szeret. Nem biztos hogy sokra mész a válaszommal, de ennél hasznosabbat nem tudtam írni erre a kérdésre. :D
2021. júl. 27. 23:02
Általános elsőt együtt kezdtük. Ötödiktől padtársak voltunk.
Nyolcadiktól együtt jàrtunk. Gimiben egy padban ültünk és az orvosit együtt végeztük a SOTEn
Tavaj házasodtunk, most várjuk a babàt.
2021. júl. 27. 23:12
18-25ig tartott az első kapcsolatom
2021. júl. 28. 00:09
Körömbe ilyen korra ment mindenki annyira tönkre hogy hónapok, évek óta szinglik.
2021. júl. 28. 00:12
Több éves kapcsolat nem volt, de a férjem pl 22 éves volt amikor összeházasodtunk ( 1,5 év kapcsolat után). Most vagyunk együtt 11 éve, még idén 10 éve házasok is:)
2021. júl. 28. 00:23
Amikor megismerkedtem a férjemmel akkor 16 éves voltam, Ő pedig 25.
Más életszakaszban voltunk, de annyira szeretjük egymást, hogy kibírtuk az ezzel járó nehézségeket.
10 éve vagyunk együtt, 6 év után házasodtunk össze.
2021. júl. 28. 00:59
18 évesen jöttem össze a férjemmel, 20 évesen már a felesége voltam, ahogyan azóta is. 😊 46N
2021. júl. 28. 01:47
#1 Én 20 évesen ismertem meg a barátom, 8 évet voltunk együtt. Nekem is teljesen összeomlott a világom, mert vele terveztem. 3 éve nem találom a világban a helyem.
2021. júl. 28. 02:49
Kapcsolódó kérdések: