Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a szerelem?

Figyelt kérdés

Megismertem a neten egy lányt, akivel együtt töltöttünk első randi alkalmával egy teljese napot, és én teljesen beleszerettem.

Viszont józan ész szerint soha nem is kellett volna foglalkoznom vele. Messze lakunk egymástól, nem megbízható, hol felbukkan, hol eltűnik, nem is vesz komolyan. Testileg sem a zsánerem, bőrhibái is vannak, a környezetem egyáltalán nem tartja szépnek. Közös hobbink se nagyon van. Egyik haverom megkérdezte, hogy mi olyan különleges benne, és őszintén szólva nem tudtam mondani semmi konkrétat neki.

Ugyanakkor olyan érzelmeket váltott ki belőlem első randin, amilyen érzelmekről eddig még nem is tudtam, hogy léteznek. Túlzás nélkül azt tudom mondani, hogy az elmúlt éveim legboldogabb napja volt az, amit együtt töltöttünk. Azóta már nem beszélünk, de minden nap eszembe jut. Ha megérzem máson az ő parfümét, vagy meghallom a zenét, amit első randin hallgattunk, akkor a hiányérzete szinte fizikai érzések formájában is megjelenik (nagyon nehéz ezt körülírni).

Kicsit megrémít ez az egész, mert rengeteg randi, kapcsolat, kaland során még soha nem éreztem ennek a felét sem, és félek attól, hogy nem is fogom másnál. Mitől alakulhatott ez ki nálam, ha épp ésszel végiggondolva semmi keresnivalónk nincs egymás mellett? Az elmúlt közel 30 évem alatt most lettem volna először szerelmes?

2021. júl. 27. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Maximum fellángolás.
2021. júl. 27. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
1,5 hónap telt el, amióta utoljára beszéltünk. Még mindig megtennék bármit egy közösen eltöltött napért vele.
2021. júl. 27. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem volt folytatá
2021. júl. 27. 22:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik volt az a pillanat amikor jött az èrzès?
2021. júl. 27. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
A szerelem értelmetlen, és tulertekelt.
2021. júl. 27. 22:53
 6/9 A kérdező kommentje:

#3: ez nagyon hosszú és összetett

#4: kb a 8 órás randi első-második órája után, és a nap végéig megmaradt

2021. júl. 27. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a jó ha nem tudod megmondani mit szeretsz benne, épp az a szerelem. ;)
2021. júl. 27. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát lényegében igen😀, van ez így, sokan engednek ennek az érzésnek és mindent meg is tesznek a másikért, semmi gond nincs ezzel, persze az ember utólag gondolkodik hogy nem biztos hogy helyes döntés volt csak múló érzések alapján beleugrani egy kapcsolatba.De egyébként meg egyszer élünk úgy hogy hajrá írj rá nyugodtan és beszéljétek meg, de azt is el kell fogadni ha ő nem szeretne többet.
2021. júl. 27. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért nem lett második randi? Miért szakadt meg a kommunikáció?
2021. júl. 28. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!