Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gondolsz most "úgy" valakire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolsz most "úgy" valakire, akire nem kéne, mert már van párod?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 20:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%

Van. Szemeztünk. Kettesben maradtunk és rögtön rákérdezett miért néztem rá olyan szemekkel. Sokkot kaptam. Hebegtem habogtam... Gondolhatja miért. De mondtam, hogy olyat nem teszek, de olyan szemekkel nézett rám, hogy húúú má oda sem mertem nézni... Azt a nézést nem felejtem. De neki is van kapcsolata. De azóta is rajta kattog az agyam. Azt sem gondoltam hogy én tetszek neki. Csak akkor esett le, mikor ő is úgy nézett rám és rám is kacsintott. A férjem is ott állt pedig mellettem, aki az egészből semmit nem vett észre. Előtte persze mintha mi sem történt volna, úgy viselkedtünk.

Most rosszul érzem magam, mert másra is gondolok és magam sem tudom má miért van ennyire nagy hatással rám.

2021. júl. 27. 07:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Igen, bár én már régóta csak érdekházasságban élek. Van egy férfi, akit 3,5 éve nem tudok kiverni a fejemből. Aztán van egy másik, aki fél éve zavart meg, de ő annyira már nem tudott belém ivódni.
2021. júl. 27. 10:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen. Nem tudom, és nem is akarom elfelejteni.
2021. dec. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!