Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni,hogy pl ha beleszeretnek egymásba egy házas férfi aki 50 éves egy 17-8 évesbe és nagyon jó nekik a kapcsolat? Büntudatom van nagyon de sajnos én is beszerelmeskedtem…
#20 kommentelő vagyok
Ha viszont te vagy az 50eves aki írt az írásod alapján inkább gondoltalak lánynak
Szóval ha te vagy a férfi
Ez veszett ügy akkor is
NInkább keress egy 10 évvel fiatalabb nőt az még talán esélyesebb
"beszerelmesedett belém" :D
Mikor ilyesmiket kitaláltok, nem nevetitek el magatokat kedves hóhányók?
a kérdező az a lány, aki itt a szerelem topicban 6-al alább már kiírt egy ehhez hasonló kérdést:Szerelmes belém? 18/L
és azért ír hibásan magyarul, mert ott írta is, h. nem Mo.-n él.
abban a kérdésben a pasi még csak 46 éves volt, egyébként ugyanaz.
Itt mennyire igaza van mindenkinek :-)
Igen, persze ésszel végig kell gondolni előre 20 évet, hogy tetszhet e valaki és jól érezhetem e magam valakivel, aki bejön. Áááá, nem akarom, hogy ma meg x ideig mindkettőnknek jó legyen az élet, egy francot, mert mi lesz 20 év múlva.
Hagyjuk már.
Ha nekik jó, és így boldogok, akkor kívánk nekik sok sok boldog órát, napot, évet. Ha meg elég volt valamiért, majd szétmennek.
És akkor mi van visszanézve ? Volt x évük, ami tutti boldogság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!