Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen belső tulajdonsággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen belső tulajdonsággal rendelkezzen a nő ahhoz, hogy rögtön azt mondd: ő lesz a feleségem?

Figyelt kérdés
Mik számítanak leginkább számodra, hogy tényleg úgy gondolj rá, hogy egy életre szeretnéd magad mellé? Pláne hogyha ezt eddig más nőben nem találtad meg.
2021. júl. 23. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

10-es!

Megbocsátunk neked. Végül is minden nap ezt csinálod, már hozzászoktunk!

Csodálom, hogy még nem böfögted ide, hogy 'incel'!

2021. júl. 23. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

-Kedves.

-Rendes.

-Őszinte.

-Huncut.

-Kissé hisztis.

-Meleg szívű.

...

2021. júl. 23. 21:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#11 én nem az vagyok, de ha gondolod, szívesen hozzárakom neked legközelebb az incel szót is! Elvileg ti ragaszkodtok ennyire ehhez a megnevezéshez... :D
2021. júl. 23. 21:50
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

#9 nőként mondom, hogy azért ne ferdítsünk, igenis létező jelenség, mikor egyes nőtársak ok nélkül hiszteriáznak, hiperérzékenyek, vagy látszik rajtuk, hogy aktívan keresnek/generálnak konfliktushelyzeteket.

Abszolút létezik, hogy nem a környezetből hanem a személyiségből fakad a problémás magaviselet. Azt már meg sem merem említeni, hogy egy stabil személyiség bármilyen környezeti tényezőtől függetlenül nem hisztizik.

2021. júl. 23. 22:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Női válaszoló vagyok ugyan, de szerintem nincs az a tulajdonság, amire egy férfi tényleg azonnal azt mondja, hogy ő kell feleségnek. Én úgy közelíteném meg, hogy ha a férfi nagyon szerelmes lesz egy nőbe, annyira, amennyire vagy nagyon ritkán szokott szerelmes lenni, vagy még sose volt, akkor elég hamar eszébe jut, hogy egy életen át rá vágyik.
2021. júl. 23. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Domináns, szókimondó, de tudjon érzelmes is lenni.
2021. júl. 23. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
8%
Nekem mondjuk arra emelkedne a szemöldököm ha azt nézné mit tehet értem. Nem csak abból állna h mit vár el.
2021. júl. 23. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
46%
Ilyet nem gondolnék soha, akkor se ha tökéletes, mert nem akarom megszívni. Nem vagyok naiv. Ismerem a női pszichológiát.
2021. júl. 24. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Spirituális, bölcs.
2021. júl. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!