Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni egy szűz lánnyal hogy jó legyen neki a szex?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert sosem voltam még szűzzel. A barátnőm 20 éves és még szűz. Azt akarja hogy pénteken nála aludjak. Hogy próbálkozzak? Régóta együtt vagyunk már.2021. júl. 21. 22:43
1/5 anonim válasza:
Egy határozott mozdulattal átszakítod, aztán szépen megvárod amíg elmúlik a fájdalom. Utána már nem szűz és csinálhatod amit eddig.
3/5 anonim válasza:
Az orált a nők fele nem engedi, de egy próbát megér!
4/5 anonim válasza:
Én nő vagyok. Ami nekem nagyon jólesett, hogy megpróbáltunk - nyilván miattam - előtte lazítani. A férjem (nyilván akkor még nem volt az) csinált egy jó forró fürdőt, ami nagyon jól ellazította az izmaimat, ezáltal könnyebben is ment a dolog. Óvatos volt és körültekintő, már amennyire ez ilyen helyzetben lehet, bár a fájdalmat azért nem nagyon lehetett elkerülni. Ami fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy nagy valószínűséggel az első alkalmat, bármit is teszel, nem fogja élvezni, és talán még az utána következő pár alkalmat se. Vannak persze kivételek, de a nagy többség az első pár aktust nem éli meg túl fényesen. Viszont, a helyzetet kellő óvatossággal, türelemmel kezelve túl lehet ezen lépni, és utána már minden jó lesz. Ne siettess és ne erőltess semmit. Ha el is kezditek, de azt mondja fáj és hagyjátok abba, akkor ne próbáld mégis betolni neki.
5/5 anonim válasza:
Rendesen elő kell készíteni szájjal, kézzel, ami jól esik. Amikor úgy érzi, hogy mehet, finoman próbálkozni kell. Talán legjobb, ha ő húz magába. Valószínűleg fájni fog neki. Ha azt akarja, hogy állj meg, vagy vedd ki, akkor azt kell csinálni. A többit a 4-es leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!