Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha a nő mondja ki először azt, hogy “szeretlek”?
Én szeretem tudni mikor erzi a ffi ezt, illetve azt is, mikor erzi hogy mondania kell ezt nekem. Magátol.
En általában akkor se mondom elsonek ha muszáj lenne.
Pl volt egy szerelmem akivel elvoltunk, aztan vmi miatt (ismeros ismerosenek az iamerose mondott vmit de meg se akarta beszelni mi baja)megsertodott ram es kvázi elhagyott. Szoszerint hátat forditott nekem es elindult haza, mint aki otthagy az utcan is egy buli után, én utánaszoltam a nevén hívtam, megfordult es azt kérdezte dühvel, hogy mit akarsz te tőlem? (Azaz egy olyan pasitol aki lelép otthagy a p.csába mégis mit akarjak tényleg..)
Ahogy állt és nézett es várta a választ bennem volt ugyan, hogy elmondom hogy szeretem, de olyan szinten éreztem a szitut méltatlannak és alázonak, hogy "kaparnom" kéne meg vallanom egy srácnak, hogy szoval néztük egymást ő kérdőn rám, én vissza es láttam azt a szemét dühös fejet,hogy inkább elfordultam es elindultam hátra és tipli.
Ennek a srácnak be kellett látnom magamnak egyszeruen nincs szuksége sem rám, sem a szerelmemre.
Es ez még attol is független hogy amugy amin berágott az csak egy szimpla félreértés volt mellesleg es még az sem komoly.
*sőt. En nem csak azt várom meg hogy a ffi érezze azt h mondania kell, hanem azt is megvárom, hogy egyáltalán van e igénye arra hogy viszont hallja tőlem.
Amikor már hiányolják is, akarják, vágynak rá, na en akkor szoktam/merek megnyílni egy srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!