Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak eddig ilyen nagydumás, bulis, beképzelt, izmos barátai voltak attól még tetszet másabb fajta fiú neki?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok bizonytalanodva hogy tetszem e neki, mert a korábbi barátai teljesen mások voltak mint én. Én inkább csendesebb és nem vagyok társasági személyiség meg nem is vagyok izmos. Úgy látom a lányon hogy tetszek neki csak eddig teljesen másmilyen fiúi voltak ezért kicsit el vagyok bizonytalanodva, meg lehet én unalmas lennék neki.
Tudok vicces lenni, meg én biztos nagyon tudnám szeretni őt.
2021. júl. 17. 20:42
1/3 anonim válasza:
Nem Tom.
Nőket nem szokta èrdekelni, hogy tudnàd e szeretni.
Inkább az, hogy megvan e benned a plusz ( kémia ) izmokkal vagy nèlküle
2/3 anonim válasza:
Senkinek sem egyforma minden egyes párja, mert mindenki másmilyen.
Ne agyald túl ezt a "típus" kérdést.
3/3 anonim válasza:
Lehet üres fejű és üres lelkű szépfiúk voltak és most jobbra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!