Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki alakulhat párkapcsolatban négy hónap után még a szerelem?
Lehet, hogy neki így a jó, így tud csak kötődni?
"Mindannyian mások vagyunk" - ezt még egy dal is hangoztatja...
Nálam az ilyeneknél habár joval idosebb pasiknál (30), valahogy az hatott mikor le akartam lépni, elkezdtem másokkal kavarni(vagy az kiderult), vagy kimentem kzlfoldre tancolni meg ilyesmiket csinaltam (elvegre félig szabad vagyok igy alapon)es vmi felbőszült "bikává"változtak.
Neki álltak picsogni hogy szeretnek komoly kapcsolatban legyunk, jöjjek haza ne maszkaljak ki, es de ki is készültek idegileg.
A pasiknak ugy néz ki a szerelem az szenvedés csak es ez kell nekik :(
Amig "kéznél" vagyok szerelmes csillogo szemekkel az meg olyan snassz, az ugy nem jo..
Kettes, te egy mezei kis ribizli vagy! Mi az, hogy félig szabad? Az olyan, mint amikor félig fingok, vagy félig szülök egy gyereket?
Ki szeret szenvedni? A te sunád viszket annyit, mint a csalánhoz vert ló...sz. Ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!