Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve kezdtem egy felsőoktatási képzést amit idén fejeztem be. Ez idő alatt osztálytársam lett egy lány, aki már az első találkozásunknál is kiszúrta a szemem. Az elején is látszott rajta, hogy visszahúzódó mint én. Első nagy törést közte és köztem az ismerkedés során elég későn kb fél év után tettem meg szimplán csak baráti szempontból. A belső tulajdonságairól szinte semmit se tudtam ekkor, viszont elkezdett engem érdekelni ezután. Ekkor jött a távoktatás iskola szempontjából, így vele meg a barátaimmal együtt beszéltünk meg szinte mindent az iskolával kapcsolatban discordon. Kezdtem tudat alatt egyre jobban hozzászokni a hangjához és sokkal többet megtudni róla személyiségileg. Eleinte segítségkérés szempontjából írt rám személyesen, majd megtörtem ezt a rendszert és elkezdtem másról is beszélgetni vele (nem a házikkal kapcsolatban), így tudtam magamról is mesélni neki. Erre építkezve elkezdett megbízni bennem, és én is benne. Közelebb engedtem magamhoz, mert szimpatikusnak találtam. Később minden nap beszéltünk, olyan dolgokat mondott magáról amit másoknak nem és ezt kihangsúlyozta néha. Hiányolta ha egy nap nem beszéltünk és ez nekem is kezdett fájni konkrétan. Viszont nem csak én kerültem hozzá ilyen közel. Távoktatás alatt az osztályból egy másik fiú haverom is közel került hozzá, de neki van barátnője (ez fontos információ lehet). Az elején úgy kezdődött, hogy a haverommal hírtelen elkezdett ölelkezni (másokkal nem és velem sem). Majd amikor elmentünk akárhova közösen őt mindig megemlítette, hogy neki is szól. 1 év elteltével suliban a korlátozások bizonyos feloldása alatt folyamatosan együtt voltak, a lány mindig körülötte volt, együtt ültek, belépett állandóan a haverom személyes terébe mintha egy pár lennének és hozzá is ért többször. Amikor ott voltam a közelükben pl: hármasban mentünk valahova, akkor kb mintha levegő lettem volna, egy pótlék a lány számára és csak akkor szólt hozzám ha kérdeztem. Üzenetekben viszont mindig válaszolt és egy fontos személynek írt le engem ezek ellenére. Ez húzódott fél évig kb és próbáltam elfogadni. Előtört belőlem a féltékenység amit nem mindig tudok irányítani sajnos. Egyszer-kétszer összekaptunk és elmondtam neki, hogy ne tekintsen barátjának ha őt többre értékeli. Ezek ellenére mindig megbocsátott és azt mondta nem akar velem rosszban lenni, mert a barátja vagyok és elfogad a hibáimmal együtt. Írásban elkezdte felhozni a nevét hogy mi történt a haverommal aznap, meg kihangsúlyozta többek között azt is, hogy ritkán szoktak csak beszélni, de én minden nap ott vagyok mellette és az neki mennyire jó esik. A félténységemből kilyukadtam arra következtettem, hogy szerelmes lettem belé mindezek ellenére. Esténként sírtam annyira fájt ahogy visszaemlékeztem azokra a pillanatokra ami a haverom és közte megtörtént. Egyre csak mélyebbre süllyedtem ebben, mire tegnap találkoztunk ismét hármasban közös beszélgetésre egy sör mellett. A felállás szinte ugyanolyan volt, már a találkozásunkkor a lány alig akart köszönni nekem, nem akart hozzám szólni csak a haveromhoz egész idő alatt. Itt éreztem először igazán hogy felesleges volt elmennem találkozni velük, mivel teljesen kizártak a beszélgetésből. Konkrétan azon gondolkoztam egész idő alatt, hogy én ebből szabadulni akarok. Így is tettem és kisétáltam onnan, majd hazamentem őket hátrahagyva. A lány arcán viszont láttam a döbbenetet amire nem számított, de nekem már ott betelt a pohár. Tegnap óta semmit se beszéltem máig egyikkel sem. Viszont teljesen kikészít a lelkiismeretem, hogy mit tettem akkor. Elakartam neki mondani, hogy érzek iránta dolgokat, de már reménytelennek tartom magam ezzel kapcsolatban. A szimpla barátságunk is húznám szerintem ezzel a cselekedettel. Nem tudom mit tegyek. Elmondjam neki? Olyan szerencsétlennek érzem magam.

2021. júl. 10. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki visszahúzódó vagy félénk, nehezen nyílik, még nem lesz szent. Nagyon sokan így gondolkodnak és ezzel hatalmas hibát vétenek, mintha ártatlansággal járnának ezek a tulajdonságok. Hát nagyon nem.

Több mint egyértelmű hogy te mit érzel, pontosan tudja ő is. Ezekben az élő szituációkban jelezte, hogy nem akar tőled semmit, a másik srác viszont eléggé vonzza őt. Nem a semmiből érzed hogy pótlék vagy, hanem valóban az vagy. Egy ember, akiben lehet megbízik, de csak annyira kell neki hogy biztonságot érezzen, támaszt adjon neki. Te ezt megadtad annak ellenére, hogy többször szégyent éreztél, vagy szenvedtél mellette.

Vele olyan kapocs épült ki, amivel simán járnak az intimebb, személyesebb kontaktok, mint az ölelés, a másik személyes terében mozgás, sok érintés, stb..

A kisétálásod teljesen rendben volt, végre volt annyi önbecsülésed, amivel kiléptél egy lekezelő, számodra nagyon kellemetlen helyzetből. Előbb kellett volna, csak valószínűleg az önbizalomhiányod és/vagy az érzelmeid okozta vakságod benne tartott.

Nagy eséllyel ez az oka, hogy most bűntudatot érzel mert megvédted magad. Ha nem akarsz a semmibe eltűnni, megmondhatod neki hogy ez így nem fog működni tovább, nem leszel pótlék és gyertyatartó senkinek. Ebben az esetben készülj rá, hogy rá fog beszélni hogy ne hagyd el, ennek elkerülésére ne olvasd el semmilyen válaszát, ne vitatkozz vele, ne akard meggyőzni, ne akarj változást, mert nem lesz. Ezt már az elmúlt évek bizonyították.

2021. júl. 10. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Friendzónába kerülés iskola példája. Rohadt sok időd lett volna felszedni elbénáztad,másik meg határozottan rástartolt.

Sokszor jártam így. Ami gáz pont te vágtad magad alatt a fát. Tapasztalat, amikor egy nő régen egyedűl van jön egy pasi az életében aki nem elég határozott kapcsolathoz, de mégis tesz valamit a nővel ami alapján nyit (többi) pasi felé.

2021. júl. 10. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy felálltál és ott hagytad őket. Te nem vagy annyira fontos a csajnak mint neked ő, te csak egy második vagy neki. Keress egy olyan lányt akinél nem csak egy pótlék vagy hanem az első helyen állsz és aki megbecsül téged
2021. júl. 11. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!