Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg én vagyok a hányadék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hányadék ember?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel összejártunk szexelni. Az elején azt mondtam neki, hogy kapcsolatban reménykedem. De rájöttem, hogy nekem nem ő kell, de idő közben belém szeretett, amit el is mondott. Mondtam, hogy ez részemről nem szerelem és én emiatt nem akarok kapcsolatot. Akkor a lány azt mondta, hogy vége, találjam meg azt, akit tudok szeretni. Aztán hiányzott, megkerestem és újból “vittem” a csajt, mert szeret és ragaszkodik hozzám. Azt hitte meggondoltam magam vele kapcsolatban. Aztán eljátszottam vele párszor, természetesen akkor is reménykedett, hátha, de közöltem vele, hogy közös jövőt ne várjon. Erre kitört belőle, hogy mekkora szar ember vagyok, hogy játszadozom az érzéseivel.
2021. jún. 20. 20:36
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
93%

8.sor közepéig ok, addig korrekt voltàl. Aztàn nem.

Szóval szar vagy, igen. Nőknél különösen.

2021. jún. 20. 20:38
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Igen, te.

Ez miért is kérdés?

2021. jún. 20. 20:39
 3/19 Patrick Bateman Hey!Gyk! ***** válasza:
90%
Hányszor szeretnéd még megkérdezni ezt? tudjuk hogy a képzeletbeli nőddel csinálod ezt.
2021. jún. 20. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
85%
Az vagy
2021. jún. 20. 20:42
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Az vagy, de minek kérdezed többször, úgysem kapsz más választ!
 6/19 A kérdező kommentje:
Mondhatott volna simán nemet is. Miért csak az én hibám?
 7/19 Noren1989 ***** válasza:
91%
Mert tudtad, és hasznàltad. Empàtia egyes.
2021. jún. 20. 20:43
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
2021. jún. 20. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
6-os Mert nem mondtad neki, hogy csak szexre kell, akkor lett volna lehetősége nemet mondani.
2021. jún. 20. 20:46
 10/19 anonim ***** válasza:
6%

Hányadék vagy, de erre van igény. A nők az olyan férfiakat preferálják, mint te. Természetesen nem így kerek perec kijelentve, hanem más értékedet felnagyítva.

Hányadék vagy, de nincs mit sajnálnod vagy bánnod, mert te csak alkalmazkodtál a világhoz. Mivel a világot nem tudod megváltoztatni, így az egyetlen helyes döntést hoztad.

A csajt abszolút nem kell sajnálnod, hamar talál mást. Ha értelmes, akkor tanult belőled. Ha buta, akkor jön a következő csalódás :D

2021. jún. 20. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!