Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt mondta a szeretőm. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondta a szeretőm. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

10 éve kavarunk, valahogy mindig visszatalálunk egymáshoz.

Ecsetelem az esténket: nagyon nagyon sokat piáltunk, majd végül megcsókoltam, (most találkoztunk ujra 3 év után) biztos smároltunk vagy fél óráig, aztán annyira puszilgatott, de állandóan, az arcomat, homlokomat, mindenemet, simogatott, szerintem egy deka alapozó se maradt rajtam:)))

Nagyon durván, még majdnem már zavarba jöttem tőle.

Azt mondta egyszercsak, hogy ugyr amúgy tudod hogy én mindig szerettem a lényedet?

Erre nem tudtam mit mondani vittem tovább másik témát.

Aztán van rajtam pár plusz kg- mondom, azt hittem hogy nem tetszem, erre azt válaszolta, te mindenhogy tetszel nekem.

Nagyon jó volt vele lenni, pedig nem szexeltünk, csak bealudtunk összebujva.

Lehet csak érez már valamit ennyi idő után?

Én vagyok a nő a sztoriban.

2021. jún. 19. 21:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi!! Majd ha alakul a sztori itt jelzem! :)
2021. jún. 19. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, vonzódik hozzád! Nekem ennél hosszabb szexkapcsolatban +-15kg se jelentett problémát egyik részről sem.
2021. jún. 20. 00:20
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem nagyon megy nektek ez a felnott elet, ha 10 eve meg mindig ott tartotok, hogy "kavartok". Szerintem is csak is annyi van a dologban, hogy dobott neked egy kis morzsat, amibe kapaszkodhatsz es fenn tudjatok tovabb is tartani a viszonyt. Se tobbet, se kevesebbet nem akar.
2021. jún. 20. 01:06
 14/18 moozygoo ***** válasza:
73%
Jó veled, de annyira nem hogy egy pár legyetek.
2021. jún. 20. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Könyörgöm, mennyi idősek vagytok? Rém sablonos, csak dugni akar és annyira könnyű vagy (és buta), hogy hihetetlen. Szerinted 10 év alatt nem lett volna több, ha annyira kellenél? Semmi gond, csesszél el rá el még 10-et.
2021. jún. 20. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Mint egy tini élménybeszámolója. Annyi eszed is van. Egy lyuk vagy a sok közül, amit elővehet. Te meg minden romantikus szart képzelsz bele.
2021. jún. 20. 12:46
 17/18 A kérdező kommentje:

Nekem 3 kisfiam van. Ez mondjuk eléggé megnehezíti.

Neki is 3 gyerek.

Sosem ultunk le meg beszelni mi lenne HA, de teljesen mas eletet el mint en(mi)

2021. jún. 20. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer azt irod, hogy 3 év után most taliztatok, utána meg azt, hogy pár hete volt tali 😃😎
2021. jún. 20. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!