Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
A barátom mindig találkozni akar velem, miközben engem már nem annyira érdekel úgy, mint azelőtt. Sok olyan dolgot tett, amiből rájöttem, hogy nem illünk egymáshoz. Én rengeteget tanulok, karrierista vagyok, ő meg elvan a maga világában, semmit nem tanul,nem is akar fejlődni, életcélja nincsen, mindig éjszakázik, bulizik, drogozott is, nem tudok rá felnézni. Az intelligenciát megkövetelő dolgokhoz alig tud hozzászólni. Ez a semmittevés nem az én világom. Nagyon kedves velem, de sajnos hiányzik, hogy felnézhessek rá. Ha rám ír, az is csak teher, némítva van. Viszont nekem ez az első kapcsolatom, de nem érzem magam jól benne, ő meg mániákusan rajong értem. Hogyan lépjem meg a szakítást? Nem akarom hogy nagyon utáljon, de nekem már más fiú tetszik...2021. jún. 19. 16:40
1/3 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy sajnálod, de már nem vagy szerelmes belé. Nem kell túl magyarázni, fájni fog így is úgyis, de jobb minél előbb meglépni. Te is szenvedsz ebben, az ő ideje is csak megy feleslegesen.
2/3 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Az első barátom szintén ilyen volt. Butaságában az én dolgaimba is bele akart ,,okoskodni". Szerette volna velem elhitetni, hogy keveset érek, hogy nem fog sikerülni az álmom. Nos...több mint 2 éve vége, és megvalósítottam minden álmomat, amit akkor elterveztem.
Ne hagyd, hogy visszahúzzon, mondd el neki, amit érzel és élj!
3/3 anonim válasza:
Meg kell mondanod neki, hogy nem illetek össze, ennyi. Sajnos ez jobb nem lesz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!