Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez?
Egyik felől jönnek a történetek meg vélemények, hogy ha az igazi jön, akkor annak egyből kell az ember, egyből mindent akar és hú de nagy szerelem meg stb és ha nem úgy van, akkor az felejtős, meg abból nem is lesz semmi.
Másfelől meg, hogy régi ismerősből, barátból lett a párja, x ideig fel se figyelt rá, vagy nem úgy néztett rá mint nőre/férfire és egyszer csak megváltozott valami.
Nincs rá szabály, nincs rá törvényszerűség, még ugyanannál az embernél is lehet minden eset más.
Nekem is volt régebben, hogy amikor megláttam az illetőt egy villámcsapás volt és tudtam ő kell nekem (8 évig tartott) aztán most baráti barátból lett férjem van 15 éve.
Az elso resze a kerdesednek meg elkepzelheto.
De ez:
"Másfelől meg, hogy régi ismerősből, barátból lett a párja, x ideig fel se figyelt rá, vagy nem úgy néztett rá mint nőre/férfire és egyszer csak megváltozott valami."
Biztos van ilyen - tobbnyire mesekben, de ha valaki friendzone-ba kerul onnan kiut nincs az fix. Max akkor ha valamiert nem tudott osszejonni a masikkal az illeto de mindig is vonzodott hozza valamilyen szinten.
Nálam vegyesen volt a kettő.
Egyből kellett a társasága, közelsége, jelenléte, de mint emberé.
Első perctől kezdve éreztem, hogy ő valahogy más. De csak mint ember érdekelt.
Mint férfi, már több hetes találkozgatás, randizgatás után kezdett el érdekelni.
És így több évtized után is úgy érzem, ő valahogy más 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!