Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne legyek szomorú emiatt?

Figyelt kérdés

Minden este és reggel úgy kelek hogy nagyon szomorú vagyok amiatt hogy nem szeret egy lány sem, nincs barátnőm.

Eddig egy lány volt csak akit szerettem, de csak én, ő nem. Másik fiúval összejött és nagyon bántó volt a végén. Évekkel ezelőtt volt ez de a mai napig szomorú vagyok emiatt hogy ha én nem bántottam meg őt meg csak jót tettem vele akkor ő miért volt bunkó velem. Azóta sajnos nem tudtam megismerni másik lányt, pedig akkor könnyebben túl tudnék rajta lépni.

Nagyon nyomasztó hogy nincs barátnőm nagyon sokat vagyok emiatt szomorú.

2021. jún. 11. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A párkeresésen kívül érdekel esetleg valami más is? Mert ez tipikusan az a dolog, amit nem lehet erőltetni túlzottan. Persze, próbálkozni kell, de ha állandóan azon búslakodsz, hogy nincs barátnőd, az gúzsba köt lelkileg.
2021. jún. 11. 23:48
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
97%

23/F?

Emeld meg a segged, menj emberek közé.

2021. jún. 11. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy kapcsolatfüggő. Nekem sincs barátnőm, sőt, még sose volt, mégse szomorkodok emiatt. Egyébként én teszek is azért, hogy ne legyen, ugyanis olyan élethelyzetben vagyok jelenleg, amibe nem férne bele nekem most egy nő jelenléte is, illetve nem tudnék vele foglalkozni úgy, ahogy tőlem telne, illetve ahogy megérdemelné. Elhúzódó projektjeim vannak, otthoni közeggel is sok a probléma, utazni se nagyon tudok most, ráadásul meg vannak számlálva a napjaim Pesten. Nézz körül te is magad körül: Nálad egyáltalán adottak a feltételek egy kapcsolathoz? Tegyük fel, hogy összejönnél valakivel. De meg is tudnád őt tartani, illetve a kapcsolatotokat?

20/F

2021. jún. 12. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Azért bunkó, mert mással jött össze?
2021. jún. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!