Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ha egy idegen nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha egy idegen nő rátok ír facen vagy felhív azt gondoljátok pszichopata?

Figyelt kérdés

Tényleg?! Mert ezt szerettem volna gy nekem tetsző emberrel de többen is azt tanácsolták ez rossz húzás lenne.

Köszönöm előre is, ne bántsatok ha lehet...

2021. jún. 10. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnák ilyesmire, én örülnék is neki :D
2021. jún. 10. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem inkább ez annak köszönhető, hogy nem ez a megszokott, emiatt tűnhet picit pszichonak. Szerintem abban nincsen semmi, ha normálisan leírod, hogy szimpatikus, nem akarsz tolokadó lenni, tudod nem ez a sztenderd, de nagyon megtetszett. Ha gyökér, gyökér módon fog reagálni, de akkor nem kár érte. Hajrá. :) Esetleg még érdemes lecsekkolni, hátha van közös ismerős, vagy olyan hely, ahol össze tudnál vele futni személyesen is. :)
2021. jún. 10. 14:52
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
39%
Itt is furcsállom, ha rámírnak, nemhogy ott :D
2021. jún. 10. 14:54
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Az, hogy valakire, aki tetszik ráírsz, nem gond. Viszont ha nem ismeritek egymást, akkor azt javaslom ne hívd fel, hanem írj neki inkább.
2021. jún. 10. 14:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. jún. 10. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Írni nyugodtan írj neki, de inkább ne hívd fel. Elég fura lenne, ha egyik nap a semmiből felhívna egy idegen, hogy tetszem neki és ezért megszerezte a számom. Ez szerintem is rossz húzás, de az oké, ha Facebookon írsz neki.
2021. jún. 10. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Semmikepp. Inkabb arra, hogy szelhamos, kamu, vagy verszivo.
2021. jún. 10. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok, de mindig tök normálisan fogadták, ha ráírtam férfiakra. Egy két kivétel volt, aki elmebeteg módjára viselkedett és gyanakodott, hogy mit akarok tőle.

Szerintem amíg nem játszod meg, hogy van valami komoly az egész mögött, tehát nem a titkos plátói szerelmed ismeretlenül, addig nem fognak hülyének nézni.

"szia, tetszett ez és ez a posztod/képed/kommented, jófejnek látszol:)" és egy kérdés a végére, ami érdekel, vagy megkérdezheted van e kedve beszélgetni veled.

Cukik a férfiak és örülnek az ilyesminek, a sok skizót meg könnyű kiszűrni, ki lát ebben nagyobb dolgot, mint ami..

2021. jún. 10. 15:29
 9/14 A kérdező kommentje:

A telefonszáma úgy van meg, hogy a munkája kapcsán. De ezzel nem akarom hülyíteni hogy xy dolgot csináltatnék vele mert valójában nem kell , es ha bolondítom ezzel csak jogosan megharagudna.

De így van meg a száma így vagy felhívni tudom vagy írni neki facebookon.

2021. jún. 10. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A munkatelefonján fel ne hívd! Írj neki közösségi felületen, vagy viberen!
2021. jún. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!