Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy kapcsolatban voltatok, de volt egy plátói szerelmetek mellette?
Volt.
Nem értem hogy jön ide a tisztesség. A szerelem érzéséről nem tehet az ember. Az csak úgy jön, nem döntés kérdése.
Úgy jön ide a tisztesség, hogy a kérdés szerint:
"Volt már olyan hogy kapcsolatban voltatok...mellette"
Ha van párkapcsolatok, de mellette szerelmes vagy másba, akkor az tisztességtelen dolog a partnerrel szemben.
Így jön ide.
Nem tehetsz róla, de arról igen, hogy egy partnerrel élsz így kapcsolatban.
Az már a te választásod.
És félre értés ne essék, nincs senkinek a szemére vetve semmi, ez nem ítélkezés, hanem értékítélet, és van egy minőségi különbség a kettő között.
Azt pedig, hogy valaki itt ringyónak elhordva érzi magát, nem is értem.
Néha érdemes többször elolvasni valamit, hirtelen reakció helyett.
Nekem gyerekkoromban 2 macim volt.
Szerintem felnotten is lehet kér embert is szeretni. Csak illik donteni a ketto kozt. Ergo ha vki mast szeret az még nem feltetlenul jekenti azt is hogy a párjat nem szeretné.
Ez nem tisztessegtelen csak a tettek a nem mindegy. Hogy nem kéne kettovel egyszerre lenni. Az egyiket el kell tudni engedni.
Es itt nagyon hajaz a dolog az erdekkapcsolatokra viszont. Mert mi alapjan engeded el az egyiket es tartod meg a masikat ha mindkettot szereted.
Na mindegy.
Szeretem a férjem. Deeee van akit nagyon kedvelek és hát nagyon tetszik és szeretek vele társalogni... Szeretem őt elnézegetni, olyan helyes, olyan fajinul néz ki na...
De ez ennyiben ki is merül. Nem is szándékoznék én semmit.
Férjemnek is volt akivel így volt, max letagadja. Egy időben elég sok csajt megnézett, nééézett... Az sem volt kedvesebb dolog úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!