Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan hogy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy kapcsolatban voltatok, de volt egy plátói szerelmetek mellette?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Nem értem hogy jön ide a tisztesség. A szerelem érzéséről nem tehet az ember. Az csak úgy jön, nem döntés kérdése.

2021. jún. 8. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen és nem volt plátói, mert ő is vonzódott. Olyan értelemben plátói volt, hogy nem lett belőle túl sok. Házasok vagyunk, nekünk már nem jár szerelem.
2021. jún. 8. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyemen van egy nő, aki tetszik. Tudomásom szerint én sem vagyok közömbös részéről, de van barátja. Viszont sose akarnám, hogy csak miattam szétmenjenek, így ez köztünk felejtős.
2021. jún. 8. 21:17
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Úgy jön ide a tisztesség, hogy a kérdés szerint:

"Volt már olyan hogy kapcsolatban voltatok...mellette"

Ha van párkapcsolatok, de mellette szerelmes vagy másba, akkor az tisztességtelen dolog a partnerrel szemben.

Így jön ide.

2021. jún. 8. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Tisztességtelen, tisztességtelen, de akkor sem tehetsz róla. Tehát nem vethető a szemedre. Feltéve ha nem teszel érte semmit, hogy be is teljesedjen.
2021. jún. 8. 21:45
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Nem tehetsz róla, de arról igen, hogy egy partnerrel élsz így kapcsolatban.

Az már a te választásod.

És félre értés ne essék, nincs senkinek a szemére vetve semmi, ez nem ítélkezés, hanem értékítélet, és van egy minőségi különbség a kettő között.

Azt pedig, hogy valaki itt ringyónak elhordva érzi magát, nem is értem.

Néha érdemes többször elolvasni valamit, hirtelen reakció helyett.

2021. jún. 8. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
12%

Nekem gyerekkoromban 2 macim volt.

Szerintem felnotten is lehet kér embert is szeretni. Csak illik donteni a ketto kozt. Ergo ha vki mast szeret az még nem feltetlenul jekenti azt is hogy a párjat nem szeretné.

Ez nem tisztessegtelen csak a tettek a nem mindegy. Hogy nem kéne kettovel egyszerre lenni. Az egyiket el kell tudni engedni.

Es itt nagyon hajaz a dolog az erdekkapcsolatokra viszont. Mert mi alapjan engeded el az egyiket es tartod meg a masikat ha mindkettot szereted.

Na mindegy.

2021. jún. 8. 23:23
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Azért az ember életében sokminden megtörténik, köztük a hosszú házassága alatt is. Óhatatlan, hogy találkozik olyan emberrel aki érzéseket vált ki belőle. Szerintem csak emiatt nem érdemes rögtön felrúgni a házasságot. Meg lehet várni szép csendben míg elmúlnak az érzések, és minden mehet tovább a maga boldog medrében.
2021. jún. 8. 23:29
 19/21 anonim ***** válasza:
PlutoIn1stHouse én írtam a ringyós dolgot, de te is félreértelmezted, úgyhogy akkor fogadd meg a saját tanácsod, és olvasd el többször. Nem azt írtam, hogy már el lettem hordva, hanem hogy nem írom le a sztorit, mert akkor biztos el leszek. Ennyi. Bár én nem feküdtem le senkivel, csók, puszi vagy ölelés sem volt, "csak" érzelmek. Kölcsönös, de megbeszéltük, hogy ez így akkor ennyi, mert mindketten házasok vagyunk, amin én speciel nem szeretnék változtatni. Szeretem a férjem, a gyerekemnek fantasztikus apja, eszem ágában nincs felrúgni mindent egy kis szerelemért. Melózok rajta, hogy a másik iránt érzett dolgaim elmúljanak, ha kell, a férjemmel is beszélni fogok erről. Arról már próbáltam vele többször, hogy mi hiányzik nekem a kapcsolatunkból, sajnos ez inkább kevesebb, mint több sikerrel járt. Egyébként én egyetértek veled, tényleg tisztességtelen dolog valakivel együtt élni úgy, hogy nem belé vagy szerelmes. Nem is érzem magam túl kiegyensúlyozottan ettől.
2021. jún. 9. 06:46
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

Szeretem a férjem. Deeee van akit nagyon kedvelek és hát nagyon tetszik és szeretek vele társalogni... Szeretem őt elnézegetni, olyan helyes, olyan fajinul néz ki na...

De ez ennyiben ki is merül. Nem is szándékoznék én semmit.

Férjemnek is volt akivel így volt, max letagadja. Egy időben elég sok csajt megnézett, nééézett... Az sem volt kedvesebb dolog úgy gondolom.

2021. jún. 10. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!