Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megbolondultam, nem tudok semmit se kezdeni magammal?
Egy hónapja valami kattant bennem és elkezdtem vonzódni a legjobb fiúbarátomhoz. Onnantól ugyannúgy találkozgattunk, lógtunk csak egyre több alkalmat kerestem, hogy megérintsem.
Most az utolsó találkozónkon elköszönéskor összeszedtem magam és bevallottam neki, hogy kezdek másként tekinteni rá.
Nem hitte el. Azt mondta, hogy a korábbi általa végigkövetett párkapcsoaltaimból felismeri ezt a mintát, hogy fellángolok valakiért aztán pár nap és vége. Mondta, hogy ha tényleg így lenne annak örülne, de nem dobhatom rá ezt a bombát. És amugy igaza van mert korábban minden fiuval ez volt és végig is panaszkodtam neki, hogy nagyon tetszenek egy hétig aztán semmi. De ez teljesen más, fizikailag rosszul vagyok úgy vágyom rá és hiányzik már egy hónapja. A többieket idealizáltam ezért csalódtam de vele évek óta barátok vagyunk csak most jött meg valamiért a fizikai vonzalom...
Nem tudom mit csináljak, most megbeszéltük, hogy nem találkozunk egy ideig (meg ő vidékre is ment) és várom, hogy visszajöjjön de ez lesz az első alkalom, hogy úgy talákozunk hogy már elmondtam neki...
22/L és 25/F
Nem, ket hetente nem ezt erzem. Ezt csak most :(
A tobbi kapcsolat mas erzes volt..nem tudom leirni. Mindegy majd lesz valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!