Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan emberről, aki azt hazudta, hogy van lakása, de igazából nincs és a szülője tulajdona?
Azért nem mindegy, hogy egyedül lakik a lakásban, csak a tulajdoni lapon a szülei szerepelnek, ő meg csak ott lakik ingyen és bérmentve, vagy mondjuk a szülei elutaztak azon a héten, amikor engem felvitt, de egyébként együtt laknak, vagy netalán még rosszabb, albérletben lakik külön a szülőktől, de amíg ők nincsenek otthon, ő titokban felcsempészett engem hozzájuk és azt kamuzta, hogy egyébként az egész az övé.
Ha csak az első esetről van szó, akkor szerintem hótmindegy, ki szerepel a tulajdoni lapon, már persze amennyiben normálisak a szülei és nem járnak a nyakára folyton meg nem akarják megmondani neki, kit vihet fel és kit nem. A többi esetben azt hiszem, érthető módon kiábrándulnék. Nincs baj azzal, ha valakinek nincs saját lakása, még a szüleivel lakik, vagy esetleg albérletben, de ne kamuzzon már erről, könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!