Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni?
Figyelt kérdés
Honnan lehet tudni ha valaki téged akar vagy csak magányos?2021. jún. 4. 00:01
1/11 anonim válasza:
Kíír egy buta, értelmetlen kérdést ide.
3/11 anonim válasza:
F.szert nem lehet elfogadni ha szimplan valaki szeret?
4/11 anonim válasza:
Pedig van ilyen. Én is voltam így, de megmondtam, hogy mást szeretek. Nem érdekelte őket. Mármint 2 búfelejtő kapcsolatom volt. Mindkettőt elhagytam.
5/11 anonim válasza:
Úgy hogy megismered és majd ahogy alakul a kapcsolat látod hogy mennyire kötődik hozzád. Azt viszont már most 100%-ra lehet tudni hogy vagy nem tudsz bízni az emberekben, vagy tele vagy önbizalom-hiánnyal. Egyik sem túl frankó dolog ha boldog szeretnél lenni az életben.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem új ismeretségről van szó.
2021. jún. 4. 00:46
7/11 anonim válasza:
Hogy viselkedik veled? Abból eléggé lehet tudni. Meg az sem sok jót sejtet, hogy ez felmerül, hogy csak pótlék lennél.
8/11 A kérdező kommentje:
Kedvesen viselkedik velem. Úgy ahogy akkor szokott az ember ha megbánta, hogy eldobott. De korábban is átvert ilyenekkel csak annyi a különbség, hogy régen 1 heteket voltunk külön most meg több mint fél éve nem láttuk egymást, neki azóta volt 2 rövidebb de sz*r kapcsolata. Közben engem hiányolt.
Hát nem tudom...
Nekem kicsit olyan “ha nincs ló, jó a szamár” című talonjátéknak tűnik.
Vagy tényleg rájött, hogy hülye volt és elszúrta? Na ez az amit nem tudok eldönteni.
Mondjuk az a tekintet amivel rám nézett az mindent elmond de már nem bízom benne annyira.
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
2021. jún. 4. 18:27
9/11 anonim válasza:
Áh, az ilyet hagyd, mert ez tényleg az az eset, amikor nincs neki más.
10/11 anonim válasza:
Csak az hiányzik neki, hogy volt valaki, akivel rongyként viselkedhetett és tűrte neki. Ne legyél hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!