Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csináltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Bejött nektek egy csaj, össze akartatok vele jönni, de nem jött össze. Ezután lett egy új barátnőtök, de a régi csaj is megmaradt barátként. Illetve azzal a csajjal aki a barátotok maradt flörtölgettetek úgy hogy volt barátnőtök?2021. máj. 31. 00:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem férfi és nő közt igen ritka a valódi barátság, tehát ha megmarad, akkor azért marad meg, mert valamelyikünk a későbbiekben potenciális partnernek tekinti a másikat.
2/5 A kérdező kommentje:
És az a helyzet hogy én is érzek egy ilyet az én barátságomban😂 folyamatos a szexuális feszültség a "baráti" összejöveteleken
2021. máj. 31. 05:41
3/5 anonim válasza:
Volt már ilyen. Ha lett volna alkalmam összejönni azzal a csajjal akkor összejövök. Viszont a barátnő kell mert anélkül nem lehet elfelejteni a másikat. Főleg ha beszélgetünk még barátként is. :/
4/5 A kérdező kommentje:
De baráként ő keres engem folyamatosan meg találkozgatunk :D közben meg csaja van xd és jók a megérzéseim, érzem hogy nem úgy találkozik velem, mint egy haverral
2021. máj. 31. 08:45
5/5 anonim válasza:
Hát valószínű, hogy jól érzed. :D
Lehet majd bepróbálkozik és a kapcsolata rámegy, vagy nem próbálkozik be, de közben mindig rád vágyik és szenved. Egyik kimenetel sem kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!