Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog ez múlni valamikor? Mit csináljak megőrülök érte?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy tetszhet ennyire valaki. Egésznap nem tudok másra gondolni csak rá. Volt már olyan is hogy vele álmodtam.
4 éve nagyon nagyon szeretem.
Nem lehetünk együtt családja van.
20l
2021. máj. 16. 19:39
1/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz a szeretője lenni, akkor nincs mit tenni, annyi másik jó pasas mászkál a világban, előbb-utóbb biztos elfelejted
2/7 anonim válasza:
Én is így vagyok / voltam. 2 hónapja még azt hittem belehalok. Imádom, csak vele álmodom stb. Szintén családja van. Én azt csinálom hogy nem beszélek vele, töröltem FB-ról, nem nézegetem. Nem mondom hogy elmúlt, de jóval könnyebb. Szóval van remény :)
3/7 anonim válasza:
2-es a kérdezo mar 4 eve ugyanugy szereti. Olvastad?
Kerdezo van csaladja. Ne kinozd magad!
Menj elore es majd idovel jon valaki aki ubereli es akkor fogod igazan latni hogy mi a szerelem. Mert ez csak egyoldalu platoi erzes.
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok. Hát az durva. Én még csak másfél éve.
Az nem játszik kérdező hogy egyáltalán nem látod, nem beszélsz vele stb?
5/7 A kérdező kommentje:
Hát azt elfelejtettem írni hogy már 3 éve nem beszélünk.
A városban szoktam látni, vásárolni ilyenek de nem szólunk egymáshoz.
2021. máj. 16. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!