Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már gyönyörű férfit élőben?
Többször láttam már ilyen férfit, de az egyikük különösen megragadt. Gimnáziumba menet a metrón láttam egy srácot és huh, tökéletesnek tűnt és utána nagyon bántam, hogy nem szólítottam meg.
A barátomat is idesorolnám (ezért se bánom, hogy nem szólítottam le a metróst), mert külsőre ideál nekem és vannak ilyen kis mozdulatai, amik semminek tűnnek, mégis el tudok bennük veszni.
Igen láttam már olyan pasit aki a szemembe gyönyörű. Szerencsésnek érezhettem magam hiszen a páromnak szólíthatom.
Szakáll,bajusz,hosszú haj,szép szemek,vonzó testalkat.Ha lehet férfire azt mondani,hogy gyönyörű ő határozottan az számomra.. :)
Nekem mások szerint fura ízlésem van (legalábbis a barátnőim sose értették,hogy hogy rajonghatok azokért a férfiakért,akikért odavoltam),de az én szubjektív véleményem szerint a barátom gyönyörű.Leesett az állam,mikor először megláttam,aztán egész randi alatt alig mertem a szemébe nézni:D
Mint egy angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!